امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(11-05-2021، 12:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریهام، اینو شنیدی؟ چه قشنگه. T T

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://ts5.tarafdari.com/contents/user676980/content-sound/fasateen.mp3

@моои

واییی نه والا نشنیده بودم
خیلی قشنگه مرسی
+
حال و احوال صنم جان؟
 سپاس شده توسط Medusa
آگهی
(11-05-2021، 12:57)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:53)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عررررر خودم نمیدوزم ک خیاط دارع میدوزه

پس اصالتا کجایی هستی؟
هی میخونم و میخونم و میخونم:/ خستم شدید
پس عمو یا دایی من میشی:///
اصالتا بختیاری محسوب میشم
ولی بلد نیستم بختیاری صحبت کنم حتی/=

نه من دایی هیشکی نیستمV=

مو بختیاری نیسوم سیچ بلدوم بختیاری گپ بزنوم تو بلد نیسی البرده؟ D:
 سپاس شده توسط z_farhad
(11-05-2021، 12:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:32)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان ^^
شکر
سلامتی منم درس میخونم

چی میخونی؟ .-.
داشتم علوم میخوندم
آخیش دیگه تموم شد تاشب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(11-05-2021، 12:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه شویی نصفه شویی نیمه ز شوگار... :/

شما هم دستی بر آتش داری انگار =)))
 سپاس شده توسط Prometheus
(11-05-2021، 12:59)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینم بعد اومدن زنتم این حرفو میزنی v:

زن کنسلللللللل -____-

برام زن بگیر دیگه باقی چیزا مهم نیستن
ببینی
نبینی
تفاوتی نداره D=

سندروم تصمیم گیری بیقرار داری هی تصمیمت عوض میشه؟ -_-

فقط ب فکر خودشه ها
پدر انقد بی مسئولیت؟ v:

تصمیم من بستگی ب حرفای خودت داره -_-
(11-05-2021، 13:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:57)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من دایی هیشکی نیستمV=

مو بختیاری نیسوم سیچ بلدوم بختیاری گپ بزنوم تو بلد نیسی البرده؟ D:

مثلا بلد نبودی؟:/
نم والا هیچی نفهمیدم:/
 سپاس شده توسط Prometheus
(11-05-2021، 13:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی نه والا نشنیده بودم
خیلی قشنگه مرسی
+
حال و احوال صنم جان؟

ممنونم عزیزم، خوبم.

تو حالت چطوره؟
(11-05-2021، 13:02)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه شویی نصفه شویی نیمه ز شوگار... :/

شما هم دستی بر آتش داری انگار =)))

ما خود اتش کده داریم
(11-05-2021، 12:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:00)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برق خوزستانیا نصفه؟:/
والا ما ک هیچ وقت نصف نبود:/

بابا پارسال بود وزیر انرزی یا نمیدونم کی میگف تو جنوب هزینه برق رو ذر تابستون نصف میکنیم تا هموطنان جنوبی بیشتر ذر ارامش باشن

برگامون ریخته بود

وزیر انرژی؟ ! کیلویی چند؟
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(11-05-2021، 12:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من دایی هیشکی نیستمV=

هییییی چرا؟:/
زبون مادری کلی مهمه
من عربم و خوشبختانه بلدم عربی صحبت کنم
باشه نباش._.
زبون مادری مهمه
میفهمم ولی بلد نیستم صحبت کنم خب/=
کاریش نمیشه کردD=

باشه نمیباشم._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 203 مهمان