امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰

(30-01-2021، 23:52)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:48)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو روهم میدیم به ارمین مبارک باشه252321234729292929
ای داد اینم به آوا کشید :/
@"صباnafas"
من دخالت نمیکنم خودش یجوری ناک اوتش کن dit
یا اصلا به کتفتم نگیر
طلا که پاک است چه منتش به  خاک است Angel

شوخی میکنیم بی جنبه . خودش دیشب باران و منو چی میگفت.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
(30-01-2021، 23:52)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:51)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا نصف ارسالای من به باد رفت :/

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ Huh

نمیدونم :/
(30-01-2021، 23:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:41)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوکولات رو بدع من :/
پیتزا یا شوکولات؟

دوتاش :/
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-01-2021، 23:53)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:50)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بابات اجازه گرفتی؟ |:
بابا لطفا اجازه نده باشه؟/:
باباییی نذار دخترتو بگیرنننن

نگران نباش هواتو دارم ! |:
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Emmɑ
(30-01-2021، 23:51)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ط امروز چرا افسرده شدی/:
برا منم همینطور/:
از 1232 ببین چی شده/:
 سپاس شده توسط Prometheus
اقا من رفتم بخوابم واقعنی شب خوش برای بار 1000 ام .
 سپاس شده توسط Prometheus
(30-01-2021، 23:52)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4fvf

ای ملعون 129f داستان چیه؟ :/
(30-01-2021، 23:54)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:53)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا لطفا اجازه نده باشه؟/:
باباییی نذار دخترتو بگیرنننن

نگران نباش هواتو دارم ! |:
واووو فدایت ای پدرم/:
چ بابای خوبی الهییییی تو واقعیت هم من بابابام خیلی خوبم اونم هوامو دارههههههه Angel
 سپاس شده توسط Волшебник
(30-01-2021، 23:54)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ط امروز چرا افسرده شدی/:
برا منم همینطور/:
از 1232 ببین چی شده/:

به مشاوره های دخترخاله ارمی نیازمندیم :///

هعییی هعییییی
 سپاس شده توسط Emmɑ
همگین واتس گوشوک
گوموله گومشوک
نوراله گومیشوک هو
ثیک ایت ثیک ایت
نواگه هسینمسون
هزیسیمیروم
7

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان