امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۴۴

(01-04-2020، 23:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 23:29)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
دوتا نظر در مورد رمانت تنهام نزار

یکمشو خوندم خیلیی خوب بود

دومی نمی تونم کامل بخونم چون متنت اندازش کوچیکه و چشمم درد میکنه

مرسی((:

باش چشم حتما درست میکنم از این ب بعد

افرین فرزندم

راستی یه نصیحت درسته رمان باید طولانی باشه ولی وقتی زیاد طولانی شد خواننده زده میشه از رمان
آگهی
(01-04-2020، 23:23)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 23:20)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه سیروان این چه کاریه vahidrk Big Grin
هر بار یکی جوابتو میده اطلاعیه میاد

بچه ها لطفا تگ هارو حذف کنید

(01-04-2020، 23:20)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"kind-girl-nafas"
باشه پس منم درخواسته دوستیشو قبول میکنم فقط من برادرت بود یه بجه ات که میگی سلام فرزندم 10

اوکی مرسی

ربطی نداره  تیکه کلاممه بعضی وقتا
به ابجیم که از تو بزرگتره هم میگم
اخه اطلاعیه حال میده اون شب اونقدر شقایق رو با مهران تگ کردیم 57 تا اطلاعیه داشت

ای مردم آزارا چرا اذیت میکنید
به مدیر شکایت میکنم Big Grin

بره من ۷ تا اومده بود
پدرم در اومد چه برسه به بیشترش
اون موقعه کله ی طرفو میشکنمudo
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(01-04-2020، 23:36)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dit

سلام مدیر عصبانی
خوبی یک سوال شما یه اخطار به من دادی ولی تا رفتم ببینم چرا دادی تموم شد 10
(01-04-2020، 23:37)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 23:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-04-2020، 23:29)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
دوتا نظر در مورد رمانت تنهام نزار

یکمشو خوندم خیلیی خوب بود

دومی نمی تونم کامل بخونم چون متنت اندازش کوچیکه و چشمم درد میکنه

مرسی((:

باش چشم حتما درست میکنم از این ب بعد

افرین فرزندم

راستی یه نصیحت درسته رمان باید طولانی باشه ولی وقتی زیاد طولانی شد خواننده زده میشه از رمان

چرا از کلمه ی من استفاده کردی
متقلب Big Grin

(01-04-2020، 23:36)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dit

استیکر خالی تذکر نداره مگه
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

Exclamation 
@"kind-girl-nafas"

فردا شب نوبتته با مهران فقط تگت میکنم تا خود صبح 4444444444

بابا من با گوشی میام محمدم تژدید داره کیبورده منم تژدید ندارم الان من چیکار کنم
هیچ وقت نمیشه با کسی کع دوسش داری دوست معمولییی باشی

سلام Big Grin
نآشناس
بچه ها طراحیم چطوره؟؟؟؟
http://dl.akskhor.ir/uploads1/2020-04-02-01-08-33.jpg
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
@"Kind-girl-nafas"
چشم تگ نمیکنم

dit

متنی کنار این شکلک نمیبینم  Huh
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط red_Queen
(01-04-2020، 23:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها طراحیم چطوره؟؟؟؟

عالیییی اون سایتی که گفتم رفتی؟
(01-04-2020، 23:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها طراحیم چطوره؟؟؟؟

طراحی رو بزار کنار به درست بچسب! لاقل طراحی هاتو اینجا نفرست ):
شوخی میکنم خوبه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان