امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ

یا خدا
شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از SABER با موضوع Re: s
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، _PαяαиÐ_ ، !~IмДи~!
آگهی
(03-07-2014، 13:37)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــُب پـــَس مــَنم رفتـــَم -ـــ-

بــآی

کجا؟
بمون
(03-07-2014، 13:36)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:35)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:33)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پرند
سلام نیوشا
نیوشا اس دادم ج ندادی:|

(03-07-2014، 13:33)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رَهــآ یـــآسی رَفت?ــــــ?

ارع گلم
هوووووم دادم نیومد باز>_<
خاموشه(:
چی خطت خاموشه؟
گرفتی مارو؟
(03-07-2014، 13:36)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:33)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:32)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:30)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:29)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــی بیکاری ها Big Grin

حالا تو اومدی رها غیبش زد!!!
فک کنم اونم رفت گل بچینهBig GrinBig Grin

ههههههههههههههه
من رز چیدم اونم رز نچینه ی موقع Big Grin
هههههه

منم رز چيدم -___-

ای باااااااااااباااااااااا
چندبار ب احسان گفتما گوش نداد اینم نتیجش Big Grin

خوووو ب من چه شماها باید با هم چک میکردید دیگه
حالا بیارید تقدیم کنید من قبول میکنمBig GrinBig Grin
(03-07-2014، 13:36)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:34)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دادیما

سلام دادا
اینجا زیاد جواب سلام نمیدن

دمت گرم مشتی
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 166
(03-07-2014، 13:39)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:36)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:35)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:33)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پرند
سلام نیوشا

(03-07-2014، 13:33)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رَهــآ یـــآسی رَفت?ــــــ?

ارع گلم
خاموشه(:
چی خطت خاموشه؟
گرفتی مارو؟

شارژتموم شد
(03-07-2014، 13:36)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:33)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:32)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:30)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:29)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههههههه
هههههه

منم رز چيدم -___-

وا چرا !؟

ههههههههههههههه
هههههه

منم رز چيدم -___-

وا چرا !؟
(03-07-2014، 13:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا اینجا ب جای سلام سپساس میدن:|

سلــآ عزیزمـــ

^ـ^*

خوبـی؟!

صبونـه خوردی؟! O_o
(03-07-2014، 13:39)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههههههه
هههههه

منم رز چيدم -___-

خوووو ب من چه شماها باید با هم چک میکردید دیگه
حالا بیارید تقدیم کنید من قبول میکنمBig GrinBig Grin

برم روتو باو
عمرا من این دسته گلماو ب تو بدم Tongue
عزیز واسه یکی دیگش Wink
(03-07-2014، 13:39)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:39)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پرند
سلام نیوشا

ارع گلم
خاموشه(:
چی خطت خاموشه؟
گرفتی مارو؟

شارژتموم شد
لطف کردی ولی اس من ارسال نشده بود:)))

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان