امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 18:15)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:11)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:10)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:08)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:05)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدی سلام کردم؟Undecided
سلام داداش حمید.از این طرفاTongue

سلام ببخشید حواسم نبود...مرسی تو چطوری؟؟(:
بیتایی ی خواهش بم نگو زن داداش از این بازی خوشم نمیاد...
باشع.میگم دوس دخمل داداش.خوبع؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

نع اون ک اصن حرفشو نزن..اهورا داداشمه...
اها من تازه هویت تورو فهمیدم.تو میشه خواهر من واهوراBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خوشم میاد بچع عاقلی هستی (((:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 165
 سپاس شده توسط hamid ♥ ، بیتا خانومی*
آگهی
(22-01-2014، 18:15)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میتونه پیام منو به صابر برسونه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
بگووو برســونم
 سپاس شده توسط ^SoLTaN^ ، HeDyE~×~
دارم موضوع مشت ميزارم شرمنده دوباره بر ميگرم بايWink
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ترش وملس ، T A R A
سلام بابا جوووووووووووووووووووونمHeart
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، along boy
(22-01-2014، 18:15)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـ...
سلام
:|
اسمت چی بود قاطی کردم
:|
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*
(22-01-2014، 18:16)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:14)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایم جاروهم ب گندکشیدید....................DodgyDodgyDodgy
مهردادی عآیآ؟

(22-01-2014، 18:15)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـ...
علیک.....^_^

رکی اگع مهرداد باشع بکشمش بنظرت؟؟؟|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، hamid ♥

Name
iman safaie
Primary email
 سپاس شده توسط ترش وملس
(22-01-2014، 18:17)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:15)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میتونه پیام منو به صابر برسونه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
بگووو برســونم
بروبهش بگو ایمیله مهردادو درست کنهDodgyDodgy
(22-01-2014، 18:16)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:15)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:12)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:10)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:04)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: رُکـی . . فحـش داد مطمئن باش !! |:

خخخ خوشحالم خندیدی و قلبت وایساد |: !! میگن اگه آدم با خنده قلبش وایسه میره بهشت |: (چرت گفتمااا باور نکنید یهو !؟  -___- )
خودمم شک کردم که فحش داد.../:

مرسی../:
منم یه دوس داشتم یه جوک براش گفتم از خنده مرد رفت بهشت../:
(منم چرت گفتم باور نکن..|: )
اشغـــار میگم فحش ندادم>_<
بزغاله میگم شوخیدم...>_<

باشع بیشعور...((:
ژیگرتو ^_^
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
سلام ببخشید شما پریامیشناسید

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان