امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(04-06-2021، 21:42)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیتووووووونم ولی
امسال قبول نشم قشنگ خودمو میفرستم اون دنیاااااا:/

ن ریلکس کن خودتو اصن ارزش نداره
منم همینجوری بودم ولی الان خیلی تخس شدم Big Grin

چرا ارزش داره:/
من پزشکیو نیارم تمام ذهن و فکر و هدف و کوفت و زهرمار نابووود میشن:/
عافرین ادامه بده همینو^^
 سپاس شده توسط آمین ، shghyegh
آگهی
(04-06-2021، 21:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lol

یکم باید استراحت کنین . البته اگه وقت داشته باشین.
مثلا یک روز برین بیرون شهر
تنها چیزی که ادمو از این حالت بیرون میاره همون هدف
باید بشینی برنامه بنویسی واسه خودت
دقیقا امشب میخوام آخرین برناممو بنویسم Undecided

موفق باشی دلبر خانوم ^-^
 سپاس شده توسط shghyegh
(04-06-2021، 21:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهربونه ولی ظالمه

مگه چی کار کرده؟

کارهای ظالمانه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
@shghyegh
یه بار دیگ پر شه میکشمت هزار بار دکمه ارسالو زدم -_-
 سپاس شده توسط shghyegh
(04-06-2021، 21:43)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:42)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ریلکس کن خودتو اصن ارزش نداره
منم همینجوری بودم ولی الان خیلی تخس شدم Big Grin

عافرین ادامه بده همینو^^

سلام ولی قبول شدن سال اول مصیبته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
(04-06-2021، 21:42)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خدا همه ی اینا طبیعیه.
منم همینجوری شده بودم نزدیک کنکور
همش فکر میکردم دیگه عقبم و زمانم ندارم و هیچ کاری نمیشه کرد و گریه میکردم ._.
ولی تنها کاری که باید انجام بدی اینکه ۲۰ روز دیگه ام تحمل کنی و با برنامه پیش بری

هووم میدونم همه حالشون همینه ولی من کلا روانیم:/
سر یه امتحان ساده ی مدرسه ک کلی ام براش میخونم قبل امتحان ی ساعت زار میزنم بعد میرم:/
استرسیم بیش از حد
تنکیو از دلداری^^
استرس نداشت باش اصلااااا
ببین هر چی بشه مطمئن باش بهترین اتفاق برات همون بوده
تو تلاشتو کردی ، شک نکن بهترین نتیجه رو میگیری عزیزه دلم
(04-06-2021، 21:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:39)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اون دیگه ب من مربوط نیسTelegh_46
مشکل اطلاعیه و نمیدونم چیزای دیگسTelegh_46

من از چشم تو میبینم V:
p336

(04-06-2021، 21:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:35)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"*VE NUS*"
پیس پیسTelegh_53
میدونی تو شبیه چی ای ؟
ن چییییی13
بُز یا گوسفند؟29

(04-06-2021، 21:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چی کار کرده؟

کارهای ظالمانه

Telegh_43
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-06-2021، 21:45)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از چشم تو میبینم V:
p336

میدونی تو شبیه چی ای ؟
ن چییییی13
بُز یا گوسفند؟29

(04-06-2021، 21:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارهای ظالمانه

Telegh_43

Telegh_10
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-06-2021، 21:44)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:43)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عافرین ادامه بده همینو^^

سلام ولی قبول شدن سال اول مصیبته

ولی من باید قبول شم
با اینکه بشدت ناامیدم :/

(04-06-2021، 21:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:42)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووم میدونم همه حالشون همینه ولی من کلا روانیم:/
سر یه امتحان ساده ی مدرسه ک کلی ام براش میخونم قبل امتحان ی ساعت زار میزنم بعد میرم:/
استرسیم بیش از حد
تنکیو از دلداری^^
استرس نداشت باش اصلااااا
ببین هر چی بشه مطمئن باش بهترین اتفاق برات همون بوده
تو تلاشتو کردی ، شک نکن بهترین نتیجه رو میگیری عزیزه دلم

اوکیه حتما سعی میکنم^^
مرسی وری مااااچ^^
 سپاس شده توسط آمین ، *VENUS*
(04-06-2021، 17:50)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 17:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه تو اسمشون بدونی برام مهمه خخخخخ
برا خودمم مهمه

خخخخخخخ
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان