امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 21:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:23)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقــــــآ صالح بهت محل هم میدیم شما محل نمیدی|:
از من دیگه انتظاری نداشته باش(-_-)

والا ما هرچی میگیم یا میگن ولم کن ایکبیری یا چیزی نمیگن.

من کی گفتم؟|:
نه کی گفتم؟بـــــــگو/؟
من تاحالا با شما حرف نزدم آقا///:
شاید کسای دیگه اینطوری باشن ولی من اینطوری نیسم!

بابا تو رو که نمیگم.کلی گفتم.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ★~Ѕдула~★
آگهی
(15-03-2014، 21:28)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامUndecided

علیک سلام|:

(15-03-2014، 21:29)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:23)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقــــــآ صالح بهت محل هم میدیم شما محل نمیدی|:
از من دیگه انتظاری نداشته باش(-_-)

والا ما هرچی میگیم یا میگن ولم کن ایکبیری یا چیزی نمیگن.

من کی گفتم؟|:
نه کی گفتم؟بـــــــگو/؟
من تاحالا با شما حرف نزدم آقا///:
شاید کسای دیگه اینطوری باشن ولی من اینطوری نیسم!

بابا تو رو که نمیگم.کلی گفتم.

آهـــــــا|:
کل ها لطفا با این آقا درست رفتار کنید/:
گناه داره(:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، صالح02
(15-03-2014، 21:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:28)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامUndecided

علیک سلام|:
و رحمت الله و برکاتهAngel

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ★~Ѕдула~★
(15-03-2014، 21:30)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامUndecided

علیک سلام|:

خوب بخون(:
بسم الله رحمن الرحیم
...
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
احساس خوبه کمی خودکشی ب سیم آخر و آه خود کشی .. داد ای این زن زیر پتو ب تن خوابیدن از رو به رو خط رو ماشینه همسایه ها تعقیب روز و شب سایه ها هرشب تجاوز ب یک خاطره از هم بریده شدن بگذریم ..
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
حوصلم پوکید>_<
زهـــــــــرآ سلام(:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(15-03-2014، 21:26).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم....مردن عالیع!!! خودم قبلا میخواستم خودکشی کنم...ولی الان....

وااااای جهنمcrying

خـودکـشتی خـز شـده! فـقـط واس جـلـب تـوجـه!واس اونـاییه که مشکل روحی روانـی دارن!

بـیـا داداش من مال تو |:

سلامUndecided
آواتـآرت گــفـتگـوے آزاد 【89】 164
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
گــفـتگـوے آزاد 【89】 164
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(15-03-2014، 21:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 21:30)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامUndecided

علیک سلام|:

خوب بخون(:
بسم الله رحمن الرحیم
...
اللهم اشف كل مرضانا

(15-03-2014، 21:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامUndecided

علیک سلام|:

خوب بخون(:
بسم الله رحمن الرحیم
...
اللهم اشف كل مرضانا

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان