امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

چی شدع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دخدرم حق نداری جایی بری...
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 164
آگهی
(28-12-2013، 18:08)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگان!

سلام مامی من دارم میرم تا عید یه نیم ساعتی هستم امروز میرم عید بر میگردم
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(28-12-2013، 18:08)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگان!
مامانی مامانی مامانم داره می ره!crying
(28-12-2013، 18:10)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 18:09)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 18:05)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننcry2
جانم دختر گلم ؟جانم؟Heart
عید میام بعضی از جمعه ها بد از ظهر ها هم میام
بهم قول بدهSad

باشه گلم باشه سعی خودم رو میکنم که بیشتر جمعه ها بیامHeart
(28-12-2013، 18:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 18:08)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry2 نمی خوامممممممممممممممممممممممممممممممم  cry2
عجیجه خاله مامان زود
ا.....اخ.......اخه اگه...اخه اگه نیومد چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟crying
(28-12-2013، 18:11)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگان!

عزیزم واسه همیشه که نی تا عید تابستون که من اینجا همش پلاسم باشه تا عید تحمل بیار دو سه ماه موندع تا عید گلکم
تا بهمن جمعه ها هم نمی تونم بیام ولی بعد از 20 بهمن جمعه ها میام خوبه؟
(28-12-2013، 18:12)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 18:10)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 18:09)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 18:05)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننcry2
جانم دختر گلم ؟جانم؟Heart
عید میام بعضی از جمعه ها بد از ظهر ها هم میام
بهم قول بدهSad

باشه گلم باشه سعی خودم رو میکنم که بیشتر جمعه ها بیامHeart
مامانی خیلییییییییییییییییییییییی دوستت دارمp336
 سپاس شده توسط Adl!g+
آرمینا گریع نکن...
دخی جانم من پنجم هیچی درس نخوندم تیز هوشان قبول شدم...

بخونیع قبول نمیشی!
بذا همون شب آخر!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 164
(28-12-2013، 18:13)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 18:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 18:08)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry2 نمی خوامممممممممممممممممممممممممممممممم  cry2
عجیجه خاله مامان زود
ا.....اخ.......اخه اگه...اخه اگه نیومد چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟crying

من به اینجا معتادم نمی تونم ترکش کنم تا عید بر میگردم قول میدم قول قول میدم من بر میگردم عید میام پیشت قول میدم دخی گلم
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~
(28-12-2013، 18:14)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 18:11)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگان!

عزیزم واسه همیشه که نی تا عید تابستون که من اینجا همش پلاسم باشه تا عید تحمل بیار دو سه ماه موندع تا عید گلکم
تا بهمن جمعه ها هم نمی تونم بیام ولی بعد از 20 بهمن جمعه ها میام خوبه؟
باشهSad

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان