امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [465]

38 38
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، شـــقآیــق
آگهی
(08-09-2022، 6:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2022، 19:08)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرررررررررررررررر یاد نیس
همونی که توقلبت جا داره
همونی که فقط اسم تو رو زبونشه
صباnafas
چه اسم خزیم بود:/
ایییییی 26
چطوری تووؤ26
شمارتو داشتم نمی‌دونم چرا نیس45
چخبرررر26

خوبم جیگر
تو خوبی؟
نهههههههههه? به اون پیام نده
سلامتیت خبری نیس والا
هیچ اتفاق هیجان انگیزی نیفتاده
چه میکنی؟

(08-09-2022، 1:26)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2022، 19:08)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونی که توقلبت جا داره
صباnafas

من همیشه به یادتم
می خواستم تلگرام پیام بدم
شمارتو عوض کردی؟

اسم بابات اصغره هرهرهرهر:/ (حاجی جدی نگیر مزاح بود)
._________. زیبا بود

جیگرتو ، همون 0905 رو دارم
حتما بهم پیام بده ک بیشتر با هم در ارتباط باشیمBb4

حله دا
فقط با یه شماره دیگه پیام میدم
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-09-2022، 18:24)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

38  38

نمیر حالا جوونی هنوز
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://t.me/mutemit_daily
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
Windows 
(07-09-2022، 19:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونی که توقلبت جا داره
صباnafas

من همیشه به یادتم
می خواستم تلگرام پیام بدم
شمارتو عوض کردی؟

اسم بابات اصغره هرهرهرهر:/ (حاجی جدی نگیر مزاح بود)
._________. زیبا بود
بلی زیبا بود.
بر عکس توTelegh_09Telegh_01

Telegh_01
اولین حرف درست تو زندگیت زدی:/
استیکر قلب شکسته*
دلمو شوند برو حالشو ببر
با من نمودی برو حالشو ببر
تو منو فروختی برو حالشو ببر
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-09-2022، 21:41)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2022، 19:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی زیبا بود.
بر عکس توTelegh_09Telegh_01

Telegh_01
اولین حرف درست تو زندگیت زدی:/
استیکر قلب شکسته*
دلمو شوند برو حالشو ببر
با من نمودی برو حالشو ببر
تو منو فروختی برو حالشو ببر

بیا حالا قهر نکن.
هیی کار من خرید و فروش و شکستن نیست در مورد رفتن هم متاسفانه گشادیم نمیزاره
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(08-09-2022، 15:30)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2022، 6:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییی 26
چطوری تووؤ26
چخبرررر26

کوفت شقیBb5
چطوری خوببییی29

عالی شما چطوری؟

توپه توپپپ

(08-09-2022، 21:33)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییی 26
چطوری تووؤ26
چخبرررر26

خوبم جیگر
تو خوبی؟
نهههههههههه? به اون پیام نده
سلامتیت خبری نیس والا
هیچ اتفاق هیجان انگیزی نیفتاده
چه میکنی؟

من عالی
ندارمش عشقم
منم هیچ سرکار .. هفته بعدم دانشگاه شروع میشه
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، BIG-DARK
(08-09-2022، 22:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فوت ملکه انگلیس در ۹۶ سالگی را تسلیت عرض میکنیم

خداروشکر
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(05-09-2022، 6:49)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2022، 7:13)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم با موضوعات عجیب غریب که با واقعیت جور در نمیاد و بقیه سایتا میزنن قشنگ فعال شه، مثلا بیایم موضوع بزنیم: (خودتون بینی خودتان را عمل کنید. عمل بینی در منزل در 5 دقیقه!!)

با این روش دختر کش شوید در ۱۰ ثانیه Telegh_59

(03-09-2022، 21:51)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم از چی حرف میزنی Telegh_44

ن چطور

خدایی ریپ میزنی رو پیاما اون اتساین قبل تگ رو وردار ۴۷ تا اعلامیه اومده برام/:

(03-09-2022، 23:55)AsAsma ark نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها ببخشید

راست میگی تو مشکلات انجمن هم کمکمون نمیکنن

+اون. داستان رو تا یه جا خوندم ولی گیج شدم بیشتر خنده دار بود

ما نمیایم؟
بقیه رو نمیدونم ولس من که اکثرا نه ولی توی روز حداقلش ۱ ساعت رو تو انجمن ول میگردم

@Mutemit
مکان نامعلوم دیگه کجاست؟داشتی چیکار میکردی؟نکنه رفتی ۵۰ ۵۰؟خیلی شیطون شدیBl82
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-2022-09-05-08-34-40-231-com-zarebin-browser.jpg
حال ندارم

(04-09-2022، 13:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2022، 9:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شده است پسره

هیچی دخترم بیکار بودم

(04-09-2022، 0:58)ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم‌واقعا‌یادم‌نمیاد

ن تو بیا ...

خا‌بازم‌ایکیوته
گفتم  _۰_  که

(03-09-2022، 23:55)AsAsma ark نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها ببخشید

راست میگی تو مشکلات انجمن هم کمکمون نمیکنن

+اون. داستان رو تا یه جا خوندم ولی گیج شدم بیشتر خنده دار بود
بله
+
آره قرار بود طنز باشه

(03-09-2022، 21:43)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور دلت مباد/:
من که همه چی رو فدا کردم._.

آره دا بد نیستم می گذرونیم

خوبی خودت؟
زندگی بر وفق مراده؟
کسی که بی خبر میره بده =/
چه خبرا؟ کجا بودی؟

(03-09-2022، 21:51)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم از چی حرف میزنی Telegh_44

ن چطور

چون کم میایی دیگر چرا کم میایی؟
حسش نیست دیگه
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(09-09-2022، 1:28)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2022، 6:49)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این روش دختر کش شوید در ۱۰ ثانیه Telegh_59

خدایی ریپ میزنی رو پیاما اون اتساین قبل تگ رو وردار ۴۷ تا اعلامیه اومده برام/:

ما نمیایم؟
بقیه رو نمیدونم ولس من که اکثرا نه ولی توی روز حداقلش ۱ ساعت رو تو انجمن ول میگردم

@Mutemit
مکان نامعلوم دیگه کجاست؟داشتی چیکار میکردی؟نکنه رفتی ۵۰ ۵۰؟خیلی شیطون شدیBl82
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-2022-09-05-08-34-40-231-com-zarebin-browser.jpg
حال ندارم

(04-09-2022، 13:07)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی دخترم بیکار بودم

گفتم  _۰_  که

بله
+
آره قرار بود طنز باشه

کسی که بی خبر میره بده =/
چه خبرا؟ کجا بودی؟

چون کم میایی دیگر چرا کم میایی؟
حسش نیست دیگه

هی کم لطفی نکن
 سپاس شده توسط ѕααяeη
‌R.I.P United Kingdom
Everything is Temporary(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان