امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(27-06-2021، 22:38)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشه
حال منم نمیپرسه
بیا بزنیمش

بیا بیا

من گازش میگیرم
تو قلقلکش بده
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، _sehun_
آگهی
(27-06-2021، 22:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لا اله الا الله.
تو پ‌.خ نپرسیدم؟

ike:ngh:
برو به کار و قضاوت بدت فکر کن. بدو.
(27-06-2021، 22:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دورت بگردم که این قدر قشنگ می‌گی استاد **
آره عزیزم ممکنه فشار بیارند ولی زورشون نمی‌رسه. تکنالاجی هزار و یک راهِ در رو داره.
آره یه موقعی یه چیزایی نوشتیم ولی بعد پاک کردیم. و الّا شما قطعاً جزو لیست منتخبین کرکتر ها بودید.

زیبارو هستی مستبد هم .
شما این‌قدر سرتون شلوغه که نمی‌تونیم یک جا پیداتون کنیم بانو.
احوال شریف؟

من؟ من ک بیکارم
نه بابا. هر وقت دیدیمتون وسط یک بحث داغ بودید. ما هم مداخله نکردیم.
حالا حالتون چه طوره؟ ایّام به کامه؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _sehun_
(27-06-2021، 22:39)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی خوااااااااااااااام
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-06-2021، 22:39)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟ من ک بیکارم
نه بابا. هر وقت دیدیمتون وسط یک بحث داغ بودید. ما هم مداخله نکردیم.
حالا حالتون چه طوره؟ ایّام به کامه؟

من مث شبح فقط زیر آبی میرم <:
خوبم شما خوبی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(27-06-2021، 22:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
هعیی از فردا ک دلت برام تنگ شد می‌بینیم لیاقتو Telegh_40  Telegh_01

نمیای از فردا ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(27-06-2021، 22:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:38)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بیا

من گازش میگیرم
تو قلقلکش بده

لابد ایشونم با پا می‌زنند وسط شکم ما @*VENUS*
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-06-2021، 22:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:07)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریا نکن پابجی خور @-@=||
پس لابد بوعذار گمنامه که اون سری مقام اول ارسال گ.آ رو به شیوه ای بزدلانه و جر زنانه از من گرفت هان؟!فک کردی یادم رفته؟=.=
تازه علاوه بر اون من با اینکه تو دشمن من حساب میشی(۰-۰) به ارسالات سپاس میدم ولی توعه خسیس مگر برای تولدت که از شر ممنون گفتن و جواب دادن به قربون صدقه رفتنای بچه ها راحت شی با یک حرکت گشادانه دستتو میزنی رو دکمه سپاس-.- فک کردی نمیفهمم هان؟؟

کودتا کردم

حقته

کودتا چی چیه؟۰-۰
یه بار گفته بودیا یادمه ولی یادم نیس معنیش چی بود کیعبذدکیشعذکشدیذ=||||
لعنت به مخ من
قورباغه هم قدته ۰-۰=| مث اون طمعکاری:^
البته فک کنم اون روباه بود نه؟۰-۰
(27-06-2021، 22:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
هعیی از فردا ک دلت برام تنگ شد می‌بینیم لیاقتو Telegh_40  Telegh_01

نمیای از فردا ؟
اگه بتونم=ا
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-06-2021، 22:40)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گازش میگیرم
تو قلقلکش بده

لابد ایشونم با پا می‌زنند وسط شکم ما @*VENUS*

چرا که نه
(27-06-2021، 22:40)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 22:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کودتا کردم

حقته

کودتا چی چیه؟۰-۰
یه بار گفته بودیا یادمه ولی یادم نیس معنیش چی بود کیعبذدکیشعذکشدیذ=||||
لعنت به مخ من
قورباغه هم قدته ۰-۰=| مث اون طمعکاری:^
البته فک کنم اون روباه بود نه؟۰-۰

هاهاهاها

فردا سر عقدته
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان