امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(04-06-2021، 21:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:35)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_43

اونجوری نگا نکناTelegh_43Telegh_01

جون دگ
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(04-06-2021، 21:39)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه  تگ کردی ۸ تا اطلاعیه اومد.
این ظلم نیست چیه؟!p336

خب اون دیگه ب من مربوط نیسTelegh_46
مشکل اطلاعیه و نمیدونم چیزای دیگسTelegh_46

من از چشم تو میبینم V:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-06-2021، 21:35)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
پیس پیسTelegh_53
میدونی تو شبیه چی ای ؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-06-2021، 21:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از اول قرنه ک اوردوز درسی کردم
Lol

یکم باید استراحت کنین . البته اگه وقت داشته باشین.
مثلا یک روز برین بیرون شهر
تنها چیزی که ادمو از این حالت بیرون میاره همون هدف
باید بشینی برنامه بنویسی واسه خودت
دقیقا امشب میخوام آخرین برناممو بنویسم Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-06-2021، 21:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی‌؟؟؟ شقایق ؟ O_O
مهربون تر از این بشر داریم اصلا؟

مهربونه ولی ظالمه

مگه چی کار کرده؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(04-06-2021، 21:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین
چ کم پیدا شدین اقا امیر

هستیم زیر سایه شما
 سپاس شده توسط shghyegh
(04-06-2021، 21:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووووووووم دقیقا^^
برنامه دارم کلی هم مدون و خوبه ولی اجراش نمیکنم اصن:/
از ی ور یاد هدفم میوفتم گریم میگیره اصن ی وضعیییییی:/
الانم دوباره این حسام کوفتی منو یاد کنکور انداخت ک تقریبا ۲۰ روز دیگه اس باز دارم زااااار میزنم:/
به خدا همه ی اینا طبیعیه.
منم همینجوری شده بودم نزدیک کنکور
همش فکر میکردم دیگه عقبم و زمانم ندارم و هیچ کاری نمیشه کرد و گریه میکردم ._.
ولی تنها کاری که باید انجام بدی اینکه ۲۰ روز دیگه ام تحمل کنی و با برنامه پیش بری

هووم میدونم همه حالشون همینه ولی من کلا روانیم:/
سر یه امتحان ساده ی مدرسه ک کلی ام براش میخونم قبل امتحان ی ساعت زار میزنم بعد میرم:/
استرسیم بیش از حد
تنکیو از دلداری^^
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-06-2021، 21:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا من سال پیش همین موقع هااینجوری بودم شبا زاااار میزدم مامانم میومد دلداریم میداد حتی .  Big Grin امسال ولی برعکس حوصله خودمم ندارم . فک کن دو ساله دارم میخونم این درسای چرتو . خسته ی واقعیَم

من نمیتووووووونم ولی
امسال قبول نشم قشنگ خودمو میفرستم اون دنیاااااا:/

ن ریلکس کن خودتو اصن ارزش نداره
منم همینجوری بودم ولی الان خیلی تخس شدم Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
(04-06-2021، 21:36)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جات چقدر این چند وقت خالیه . حتما سرت خیلی شلوغه
بیا حرف بزنیم

خوبی ؟

اره خیلی

شکر
شما خوبی؟
چی کار داری میکنی‌ با خودت؟ -__- اذیت نمیشی ؟

خداروشکر که خوبی ^^
منم خوبم و درگیر درسامم . لحظه شماری میکنم امتحانا تموم بشه و تابستونم شروع بشه ^-^
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(04-06-2021، 21:41)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین
چ کم پیدا شدین اقا امیر

هستیم زیر سایه شما

اوا نفرمایین Big Grin
(نمدونم باید در جواب همینو بگم یا ن Telegh_01)
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان