امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(11-05-2021، 12:46)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:44)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد نیستیم
نفسی میاد و میره :/

منظورت همون دمو بازدمه ؟
شك (:
چيكارا ميكني؟

عرررر
عاره همون دم اکسیژن و بازدم کربن دی اکسید:/
هیچی الان خیاط خونم:/
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(11-05-2021، 12:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

⛔⬅️➡️

واسه اونایی که مینویسن پی وی = بلاک، بعد تو استوری میگن چرا هیشکی نمیاد حرف بزنیم، کاربردیه

دقیقااااا
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(11-05-2021، 12:45)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم سعی میکنم اموجی های کاربردی پیدا کنم برای @Đęąđ.ğïřł

⛔⬅️➡️ایناهم هستنD:

↩↪↔️◀️▶️❌?????⭐?

????????????????????❣??❣?????????????????????????????????????????????????????⛰??​????????☄????☂️⛱❄?????⭐????????????????????????⚰??????↘️⬇️☢↘️?➡️????⛔?????↩⚛✝️⚛☯​️⚛??????♒⏫⏪??♀️⚧⏺

خخخ تابوت ⚰⚰⚰⚰⚰
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(11-05-2021، 12:47)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:45)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووم همچنین(=
ی سلام از همینجا ب دزفیلیا*_*

سلام کن بهشون
من که دزفیلی نیستمV=
اصل بده

سیلام
عر خودت گفتی هستی:/
ریهامم ی ۲ ، ۳ ماه میشم ۱۸ و اهوازی و کنکوری و ........بازم بگم یا بسه؟
 سپاس شده توسط z_farhad
(11-05-2021، 12:42)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لفت دادم
بقیشو در جریان نیستم والا '-'

رواله
قسمت نشدیم بشناسیمتون  Smile

فرصت نشد راستش D:
خب من تغییر میدم قسمتو الان xD
(11-05-2021، 12:47)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:46)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت همون دمو بازدمه ؟
شك (:
چيكارا ميكني؟

عرررر

عجـب :!
نگو :!دلم براي حياط خونمون تنگ شده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(11-05-2021، 12:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:37)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من باید ببینم D=

چی بدآموزی داره
بچهای دهه هشتاد واسه ما بدآموزی دارنD==

بیای ببینی میام ببینم v:

من به این مظلومی ._.*
اصلا معنی بداموزی چیه؟! v:

میام میبینم بیا ببین
چیزی نیست که ببینی
طلا ک پاکه چ منتش به خاکهV=

معنیش توییV=
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
قلب پایین نقطه ای هم خوبه ❣❣❣
ناشناس
(11-05-2021، 12:49)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:47)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرررر

عجـب :!
نگو :!دلم براي حياط خونمون تنگ شده

عرررررررر من تو حیاط خونه نیستم تو خیاط خونه ام خیاط خیاااااااط:/
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(11-05-2021، 12:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:42)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رواله
قسمت نشدیم بشناسیمتون  Smile

فرصت نشد راستش D:
خب من تغییر میدم قسمتو الان xD

من ک کلا ی بار چت کردم دیگ چت نکردم Smile

مرسی Smile

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 72 مهمان