13-04-2021، 15:21
(13-04-2021، 14:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-04-2021، 9:31)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو و ترلان تنها افرادی هستین که هیچوقت تو ذوقم نزدین^^
واو *-*
مرسی استاد و همینطور برای وقتی که براش گذاشتی توعم برامون خیلی خیلی عزیزی D:
ععععععععععرررررررررررررر فانوصا خرذوق شدم ۰-۰
فک نکنم دیگه نیاز به گفتن شخصیت خودت باشه چون قبلنم گفته بودم به نظرم همه چی تمومه! ولی خو میگم۰-۰
الانم که میخوام بگم واقعا هیچی به ذهنم نمیرسه چون به نظر میاد دارم تعریف میکنم! ولی تعریف نیست واقعا خیلی خصوصیات خوبی داری *-*
استاد که هستی این خودش یه امتیازه بعله ۰-۰ زیاد خودتو نمیگیری یا خجالت نمیکشی! رکی ولی حواست هست که نباید حرمتا و احترامی که برا هم قائلیمو بشکنیم
هوا دوستاتو داری
از گشادای روزگار نیستی و هر چند وقت یه بار میای و باهامون حرف میزنی
مهربونی
کمک بخوایم واقعا تلاشتو میکنی که کمکی بکنی
علاوه بر تفریح که اینجا انجام میدی تایپیکم میزنی و حواستم به زندگی واقعیت هست به نظرم یعنی افراط و تفریط نداری و این خیلی مهمه!
خلاصه که استاد بسی کاملی هستی ۰-۰
(13-04-2021، 13:55)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گت با گتتتتت
نیهههه
چرا بزنم بقیه ام خیلی دوست دارن فقط باهات شوخی میکنن استاد D:
ولی بازم خیلی خوشحالم که ناراحت نشدی ازم اگه شدی ببخش منظوری ندارم فقط یکم جوگیر میشم ۰-۰