امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

فاطي ؟!

اينجايي :> ؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
هیشکــی منو دوس ندآره =((
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، mahdi0191 ، hidden ninja
استاد سلام._.
یه سواله فنی داشتم:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 163

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ar sham، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ، F A R D I N، hidden ninja، mahdi0191، Mohammad 77، مـــــــهــنــاز، ♥h@di$♥5 کاربر پنهان

من باید سلام کنم :|

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-08-2014، 22:16)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو مگه كسي منو دوس داره ؟ *^0^*

قندا رو پيدا كردي ؟!
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~
(13-08-2014، 22:15)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:13)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:08)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا من ديگه از گربه بدم مياد (#..)

ميخواد منو بخوره_-_

اصا ميترسم تكون بخورم >_<*

یاده این اُفتادم :| !

~~> پیشی بیا من و بخوررر :||||||| :>> !
نه

اين از پيشي رد كرده گودزيلاس -_-

گدزیلا بیا من و بخور :|||||||||||||||||||||||| !
گدزيلا نه گودزيلا |:

خودش مياد نيازي نيست بهش بگي .-.
نقل قول: شتر = پري <:
من با این کلمه شتر کلا خاطره زیاد دارم :| هعییی ._.

(13-08-2014، 22:10)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:07)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فاطی>>>>>>>> بی ادب -___________-
خب اون خواستگاری کرده به من چه >__________<
شتر -_-

نوزده سالت شده خرس گنده خجالت بکش >_< :|
حالا تو بکش من رنگش میکنم فرقی نداره که :v
از دست تو -_-

(13-08-2014، 22:10)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بچگی هم شانس نداشتیم !

یه چیز خوب گیرمون بیاد .. !
خوبی سروش ؟(:

سلام ملی :**

من برم خدافستون ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، | NEON DEMON | ، S R U H
(13-08-2014، 22:17)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ar sham، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ، F A R D I N، hidden ninja، mahdi0191، Mohammad 77، مـــــــهــنــاز، ♥h@di$♥5 کاربر پنهان

من باید سلام کنم :|

هویی .. تُ کآرت چی بود ؟ :| ..

با عرض پوزش صندُقم پُر شُده ._.* اَلآن میگی ؟ ..
شتر خاطره .-.

خدافس (:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-08-2014، 22:17)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:16)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو مگه كسي منو دوس داره ؟ *^0^*

قندا رو پيدا كردي ؟!

._.
آره تو اتآقم بود.. ._.

فشـآر خودمم افتآد ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان