امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×>

(26-09-2013، 23:00)فرهاد1370 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارونا ی چیزی بگو

من کیم فرهاد؟؟؟؟؟؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ בפּ ×> 162
آگهی
مهسا برو تو یکی تا چیزی بهت نگفتمDodgy

رزی عمه من بود از 1 مهر به این ور ساعت 10 خواب بود و 5 بیدار می شد؟! دارم از خواب میمیرم. تازه وایستم که چی!؟ که یه مشت پیام از یه مشت کاربر سیریش و یا خل و چل بگیرم!؟ دلم از یکی پر هست تاکنون بهش چیزی نگفتم. می خوام روز رفتنم هر چی تو دلم هست رو بهش بگم و دو سال دیگه بیام بگم بهش دیدی گفتم!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason
(26-09-2013، 22:59)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 22:58)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 22:55)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2013، 22:55)FARID+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بخوابم که فردا کارای بررسی درخواست دهندگان نویسندگی رو بررسی کنم

کیصافتDodgy

بیا آشتی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عوضیDodgy

هاندیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​​ااااااااااااااااااااااااااااااافس
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​​اااااااااااااااااااااااافس
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​​اااااااااااااااااافس
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​​ااااااااااافس
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ا​ااااافس
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااافس​
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااافس
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااافس
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااافس
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااافس
خداااااااااااااااااااااااااااااااااافس
خداااااااااااااااااااااااااافس
خداااااااااااااااااااافس
خدااااااااااااااافس
خداااااااااافس
خداااااافس
خدااافس
خـَـدافس :|

{اینبار خودم تایپ کردما!کپی نکردمــــ!Smile

فدآتون،بآی
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
اوخ اوخ داداش فرید دعوا نکنConfusedConfusedConfused
حالم خوب است,نگران دلتنگی ها و بی قراری هایم نباش.
همین که بدانم به یادم هستی کافیستHeart
(26-09-2013، 23:01)FARID+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا برو تو یکی تا چیزی بهت نگفتمDodgy

رزی عمه من بود از 1 مهر به این ور ساعت 10 خواب بود و 5 بیدار می شد؟! دارم از خواب میمیرم. تازه وایستم که چی!؟ که یه مشت پیام از یه مشت کاربر سیریش و یا خل و چل بگیرم!؟ دلم از یکی پر هست تاکنون بهش چیزی نگفتم. می خوام روز رفتنم هر چی تو دلم هست رو بهش بگم و دو سال دیگه بیام بگم بهش دیدی گفتم!

DodgyDodgyDodgy
من مثه ارمین نیستم
هرررررررررری
 سپاس شده توسط elnaz-s
(26-09-2013، 23:01)FARID+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی کی میتونه باشه ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی کی کی ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بگو کی ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: مگه من گفتم حرف بزنی؟
\

Channel
 سپاس شده توسط Mason
چه جو مضخرفی -_-
حوصلم سر رفت -_-
ابجی غزال یه چیزی بگو حوصلم سر رفت.cryingcryingcrying
حالم خوب است,نگران دلتنگی ها و بی قراری هایم نباش.
همین که بدانم به یادم هستی کافیستHeart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان