امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(24-09-2021، 22:40)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 22:36)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط بلدم چرت و پرتا رو رپ کنم پس حقوق چند؟
اینم نمونہ کارمہ:
امروز دوبارہ بی حوصلہ
رفتم تو فکر رقص بالہ
ک چرا اینا اینقد شادن
ک چرا دارن الکی میخندن

فی البداھہ بود
حسین چرت گفتم فقط متن مداحی بلدم بیام؟

جررررر.قافیه نداره چرا؟ خوبه دایی.

مگ قافیشو نمیبینی؟ حوصلہ _ بالہ ، شادن _ میخندن
بعدشم برای ساخت رپ اصن نیازی ب قافیہ نیست باید بتونی حروف ھارو با مصوت ھا رو درست بچینی
حقوق چند حالا؟
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(24-09-2021، 22:47)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 22:40)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررر.قافیه نداره چرا؟ خوبه دایی.

بعدشم برای ساخت رپ اصن نیازی ب قافیہ نیست باید بتونی حروف ھارو با مصوت ھا رو درست بچینی
حقوق چند حالا؟

پنج هزارتومن
 سپاس شده توسط shahid
(24-09-2021، 22:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 22:44)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از قبل کرونا نرفتههه بودم((:
دلم تنگ شده بود
منم بعد 3 سال دیشب رفتم:>
همیشه هم آرزو داشتم 16 سالم شه همه چی سوار شم
دیشب همون روزم بود خیخی

همه چی سوار شدی؟
اینجا هر یدونشو بخوای سوار شی یک ساعت حتی یک ساعت و نیم طول‌ میکشه((:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(24-09-2021، 22:51)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 22:47)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقوق چند حالا؟

پنج هزارتومن

جررررر
ھروقت تونستی شعر بگی بعد بیا جلو
 سپاس شده توسط Prometheus
(24-09-2021، 22:44)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 22:28)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غمگین نیستم اصلا، ولی خوب زود ناراحت میشم تقریبا زود هم رفع میشه
تنهای تنها نیستم ولی دورم شلوغ هم نیست

نه همه چی همه چی واسه چیزایی که برام مهم و با ارزشه
مگه میشه مهم نباشه کی چی میگه؟
اگه تو به بقیه احترام نزاری و براشون ارزش قائل نباشی هیچ احترامی هم از طرف مقابل دریافت نمیکنی و اینجوری فکر میکنی همه دنیا دست به دست هم دادن تورو خورد کنن یا ناراحتت کنن در صورتی که این بازتاب رفتار خودته

من اصن ناراحت نمیشم ک
غمگین ک ن شدم از خود بیخود
بزودی تنھا میشی
خوب پس کیا؟
مگ واس اونا زندگی میکنم
جالبہ بدونی ک من محکوم شدم فقط ب جرم عقایدم
بنظرت چی آدم رو میسازہ؟
این که من تنها میشم یا نمیشم خودم هم نمیتونم تایین کنم
من منظورم فقط حرفای منفی نبود کلا گفتم و ربطی به زندگی کردن تو نداره
بعضی حرفاتو درک نمیکنم
الان وقتی تو میگی واسه بقیه زندگی نمیکنی چرا پس حس میکنی محکوم شدی طبعا باید برات مهم نباشه دیگه
اعتقادات و رفتار و تربیتش و صد درصد دوران کودکیش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط shahid
(24-09-2021، 22:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 22:51)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پنج هزارتومن

جررررر

داش من شعر میگم تو شررر میگی crazy
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(23-09-2021، 17:28)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2021، 15:48)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. تو که بشه من نیسی بشه ریهامی
اووو پ اسمش ممد رضاعه ._.
هنوز پاستیلمو نخریدیا
حالا یبارم بشه شما بشیم جای دوری نمیره جیگر طلا
بگیر پاستیلو

(23-09-2021، 15:49)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
ماکاروف خیلی مفت مرد
واس نباید میمرد
-
انبار غذا پر شده است
انبار غذا پر شده است ((((:
۱۰ ساله اینو بازی میکنم

(23-09-2021، 16:19)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری فرزندم خودم امام زمان هستم تو را بیا کالاف سر جدت
اری غیبم زده مثلا
ان نمیتوانم شوم
ای بابا
تو را چه شده است که چنین سر ترک فلش داری اخوی ؟
کالاف مالاف حال نمیده
چمد

ریدن تو اپدیت جدیدش قشنگ
ما انتظار داشتیم حجمش بشه ۷ گیگ
شد ۱ونیم گیگTelegh_59
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه [459] 162
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-09-2021، 22:57)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 22:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررر

برووووو سوالاااروو جواب بده دیگهه
 سپاس شده توسط Prometheus
(24-09-2021، 22:55)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 22:44)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصن ناراحت نمیشم ک
غمگین ک ن شدم از خود بیخود
بزودی تنھا میشی
خوب پس کیا؟
مگ واس اونا زندگی میکنم
جالبہ بدونی ک من محکوم شدم فقط ب جرم عقایدم
بنظرت چی آدم رو میسازہ؟
این که من تنها میشم یا نمیشم خودم هم نمیتونم تایین کنم
من منظورم فقط حرفای منفی نبود کلا گفتم و ربطی به زندگی کردن تو نداره
بعضی حرفاتو درک نمیکنم
الان وقتی تو میگی واسه بقیه زندگی نمیکنی چرا پس حس میکنی محکوم شدی طبعا باید برات مهم نباشه دیگه
اعتقادات و رفتار و تربیتش و صد درصد دوران کودکیش

پس از من بشنو ھمہ تنھا میشن ی زمانی میزارنت تو قبر و فراموش میشی و تا پای قبر بیشتر باھات نمیان حتی شاید ختمت ھم نیان اونجاست ک میفھمی تنھایی بعد خدا بھت میگ از تو انتظار نداشتم
آخہ واسم سوالہ چجوری میتونی اینقد شاد باشی؟
واااو عاشق اینجور جملہ ھام
خوب آرہ اما چجوری میشہ اھمیت نداد؟
پس چرا تاریخ ی چیز دیگ رو میگ؟
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(24-09-2021، 23:04)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2021، 22:57)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برووووو سوالاااروو جواب بده دیگهه

فردا بعد مدرسه.
خستم الان.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان