امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(21-08-2015، 18:52)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:51)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:48)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:47)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:43)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام !  :183:

ببین کی اومـده ..

دآدآش حسن !

خوبی ؟!

گفتیم حسن نمیاد ما جاشو پُر کنیم ! 4fvf 

کلا ما چرخشی کار میکنیم!  Shy 

مرسی ممنون تو خوبی؟

حسن وقتی هم که میومد دوستـآشو آدم حسـآب نمیکرد !

خـوبه تـو جـوآب میدی حداقل ...

آره عـآلیم من ! عـآلی ...
عجــب ! kaffe2 

تذکرات لـازم رو بهش میدم حتما !! Shy

نه .. نیـآزی نیست

به اندآره کـآفی چـ* شدیم پیشش !

چقد کمـآ لعضی وقتـآ خوبه ..
بای بکس !!
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، τοxικ ، # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ
آگهی
(21-08-2015، 18:54)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:52)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:51)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:48)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:47)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین کی اومـده ..

دآدآش حسن !

خوبی ؟!

گفتیم حسن نمیاد ما جاشو پُر کنیم ! 4fvf 

کلا ما چرخشی کار میکنیم!  Shy 

مرسی ممنون تو خوبی؟

حسن وقتی هم که میومد دوستـآشو آدم حسـآب نمیکرد !

خـوبه تـو جـوآب میدی حداقل ...

آره عـآلیم من ! عـآلی ...
عجــب ! kaffe2 

تذکرات لـازم رو بهش میدم حتما !! Shy

نه .. نیـآزی نیست

به اندآره کـآفی چـ* شدیم پیشش !

چقد کمـآ لعضی وقتـآ خوبه ..
بای بکس !!

چیزی شده مــگه؟  Undecided
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، an idiot ، # αпGεʟ
نه احسـآن

تـو چیزی نگـو

هیچی نیست ! (:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Son of anarchy ، τοxικ
(21-08-2015، 18:54)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:52)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پاری جونم (=

سلام خوبی کیمی؟(:

ماهانو کیمی هردوتون مثل من لایک میکنید همرو افرین._. (:
خوبم پاری (-:
مااینیم دیگه Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 162

سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ
ما که بــوق نیستیم ولی چشــم ! p345

خداحافظ مواظب خودت باش! :183:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Son of anarchy ، an idiot ، ÆҐÆŠĦ
(21-08-2015، 18:57)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:54)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:52)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پاری جونم (=

سلام خوبی کیمی؟(:

خوبم پاری (-:
مااینیم دیگه Big Grin
خوبه (:
راستی راهی سراغ داری مخ بابامو بزنم ؟._.

سپاس شده توسط Son of anarchy ، ḲℑℳℐÅ ، ÆҐÆŠĦ
بی نزاکتا ج مدیر گ.ا هم نمیدن :|
بزنم بنتون کنم ؟:|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، an idiot ، ÆҐÆŠĦ ، Jack Daniel'ѕ ، Interstellar ، ḲℑℳℐÅ ، Son of anarchy
(21-08-2015، 18:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
مگه میشه؟مگه داریم؟ :ngh:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ ، Son of anarchy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(21-08-2015، 18:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :/

سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Son of anarchy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(21-08-2015، 18:59)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 18:57)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پاری جونم (=

سلام خوبی کیمی؟(:

خوبم پاری (-:
مااینیم دیگه Big Grin
خوبه (:
راستی راهی سراغ داری مخ بابامو بزنم ؟._.
واسه کامپیوتر؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان