امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 247))

(20-07-2015، 22:17)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:15)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:11)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آقایون خانما.
کوچیکا بزرگا.
مجردا متاهلا.

سلام ._.

داوشمـ تو کمکَم کن ! :|

اینا میخوان من ُ بکشن ._.
چرا آخه؟

به من حسودی میکنن ! >_<

:|
بهـ چیــت حسودی کُنیــم بهـ اون آواتارت یا اون اَخلاقت یا علاقت نسبت بهـ جِن و پَری! <:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(20-07-2015، 22:17)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:15)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:11)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آقایون خانما.
کوچیکا بزرگا.
مجردا متاهلا.

سلام ._.

چرا آخه؟

به من حسودی میکنن ! >_<

بیا منم نجات بده.
اینقدر خوشتیپم دخترای فامیل خانمم دارن منو از چنگش در میارن (8
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) 162
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، FARID.SHOMPET
(20-07-2015، 22:19)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:11)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرم میکنی؟

مگه الکیه؟!  Big Grin کلی شرایط و قوانین داره. من دارم اینجا شوخی میکنم!

باید چیکار کنیم ؟

جواب پیامتون رو دادم

(20-07-2015، 22:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آواتار پسر دیگه ؟ آره ؟ :||||

یا اون زنه ؟ ._.

نمیدونم من این روزا خنگ شدم یا تو داری کم کم خنگم میکنی ._.

کیا تو اون لیستن ؟ ._.

منمـ هستم ؟ ._.
هیچی باووو

تو برو خاک شیر بخور شاید فرجی شد برات!

محرمانه است! عجله نکن. انجام بشه همه می فهمن دیگه! حالا اگه جوابت رو بدم باید به ده هزار نفر دیگه هم جوب بدم.

خوب کی انتخاب میشن ؟ ._.
وای! خدا من رو از شر اینا خلاص کن!

بدرود
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ( lιεβ ) ، ๒lคςк ๔єค๔ ، Apathetic
فرید ؟‎:|‎
.
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Apathetic ، FARID.SHOMPET
(20-07-2015، 22:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:15)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فَریــد چرا درخواست مَن بررسی نمیشهـــ! x___x!
کاری کهـ گُفتیو کردم پَس چیشد؟ .-.

خیلی دیر گفتی! نمی دونم والا. پیامت رو ولی یک بار دیگه برام بفرست. همون پرسشنامه رو. قاطی پیام های دیگه پاک شد ولی فکر کنم فرستادمش واسه صابر نتیجه رو
برو تو پیام های ارسالی ببیــن فرستادی یا نهـ <:؟
میگفتی فرهنگی و نرم افزار (:
(20-07-2015، 22:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:19)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:11)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرم میکنی؟

باید چیکار کنیم ؟

جواب پیامتون رو دادم

(20-07-2015، 22:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا اون زنه ؟ ._.

کیا تو اون لیستن ؟ ._.

منمـ هستم ؟ ._.
هیچی باووو

محرمانه است! عجله نکن. انجام بشه همه می فهمن دیگه! حالا اگه جوابت رو بدم باید به ده هزار نفر دیگه هم جوب بدم.

خوب کی انتخاب میشن ؟ ._.

بدرود

نه برای این که نویسنده بشیم !
(20-07-2015، 22:19)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 22:17)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آقایون خانما.
کوچیکا بزرگا.
مجردا متاهلا.

سلام ._.

چرا آخه؟

به من حسودی میکنن ! >_<

بهـ چیــت حسودی کُنیــم بهـ اون آواتارت یا اون اَخلاقت یا علاقت نسبت بهـ جِن و پَری! <:
باور کن اون چیزایی که من از جن ُ اینا میدونمـ هیچکی نمیدونه ! -_-
در ضمن من با شما حرف نزدم که ._. 
(20-07-2015، 22:19)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آقایون خانما.
کوچیکا بزرگا.
مجردا متاهلا.

سلام ._.

چرا آخه؟

به من حسودی میکنن ! >_<

بیا منم نجات بده.
اینقدر خوشتیپم دخترای فامیل خانمم دارن منو از چنگش در میارن (8

شمارشون ُ بده براشون بی اف جور کنم ! :||||||||||||
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(20-07-2015، 22:17)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مدیر شدن الکیه ؟ :|
من بیشتر از یک سال صبر کردم تا بالاخره مدیر شدم .. 
مگه همینجوریه ؟؟ من روی مدیریت تعصبی هستما Big Grin
شما بفرما به خمیده شدنو کج شدنو شکستنت ادامه بده تا طرف برگرده Tongue
[/quote]

من اصن نمیدونم این متن رو کِی و چرا گذاشتم .. اصن از کجا کپیش کردم ؟ ._.
طرفی وجود نداره .. بیخیال باووو 
خوب، ولی اشتباه...
(20-07-2015، 22:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرم میکنی؟

باید چیکار کنیم ؟

جواب پیامتون رو دادم

یا اون زنه ؟ ._.

کیا تو اون لیستن ؟ ._.

منمـ هستم ؟ ._.
هیچی باووو

خوب کی انتخاب میشن ؟ ._.

بدرود

کجا فرید من تازه اومدم >_<
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) 162
(20-07-2015، 22:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرم میکنی؟

باید چیکار کنیم ؟

جواب پیامتون رو دادم

یا اون زنه ؟ ._.

کیا تو اون لیستن ؟ ._.

منمـ هستم ؟ ._.
هیچی باووو

خوب کی انتخاب میشن ؟ ._.

بدرود

آه من فقد یه سوال پرسیدم ! -____-

cry girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان