امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

(28-06-2014، 23:59)amir303 pid='ت2086353 نوشته است:
(28-06-2014، 23:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:55)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:51)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمآ خیلی شخصیت جذابی داری x)

من زن دارمDodgy

منم شوهر دارمDodgy
!!!

منم......اوممممم
منم چیزه عهههه

آها
منم نامزد دارم Dodgy

منظورش اینه ک زن میخواد بایBig Grin

اسکل خیلی خری
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~Mahnaz~
آگهی
(29-06-2014، 0:00)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:55)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:51)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمآ خیلی شخصیت جذابی داری x)

من زن دارمDodgy

منم شوهر دارمDodgy
!!!

منم......اوممممم
منم چیزه عهههه

آها
منم نامزد دارم Dodgy

کی با u بود آخه؟؟؟! Big Grin

گفتم یه چیز گفته باشیم Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ◄Iяαи►
دافظ...!
آآآآآآآآآآآآیییی چشام گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 162

وااای مامانم اینا من که رفتم بــــــآی همـگیHeart
(29-06-2014، 0:00)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشنه ها سپاس بدین Big Grin

جوابت رو تو اواتارت میگیری فقد نگاش کنSmile))

دهن منو جلو امیر باز نکن
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
روژي ؟؟؟؟؟؟؟؟
شوتت كنم تو ليست دوستام ؟
شما هر چی دلت میخواد بگوBig Grin
یــآسی چرآ ســآکتی؟

دوس دآری من نبــآشم تا کنــآرت بــآشه کــی؟!؟

شنیدَم میخوای طلاقم بدی به تـــآزگی

خوشی هــآتو تقسیم بکنی بـآ یکــی؟ :l

ای خــُدآع
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 162
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
سلام!
پـری؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(29-06-2014، 0:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 0:00)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 23:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشنه ها سپاس بدین Big Grin

جوابت رو تو اواتارت میگیری فقد نگاش کنSmile))

دهن منو جلو امیر باز نکن

عنتر~_~
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان