امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(07-06-2014، 10:46)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:36)✯مـهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن منو ندیدید؟

من به تو افتخار می کنم مهرزاد .. :|

حداقل سراغی از زنت می گیری بعضیا که زنشون باشه یا نه فرقی نداره -_-

-__- من دیروز داشتم میمردمSmile طوفان داشت منو می برد:|

یه مخزن آب خورد تو ماشین عموم تا وسط قر شد ^_^ ..
اصن باید از نزدیک میدیدی اینقد حال داد !!•_•
فک نکنم مهراوه کم حرف شده باشه پارمیدا ! Angel
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
می کشمت مهرزاد تقلبی:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(07-06-2014، 10:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:41)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:40)✯مـهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:38)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

wtf???!
من مرضیمو میخوام*___*
:|

با خودت دعوا ناموسی داری؟
تو که مدیری میتونی ای پی رو پیدا کنی چرا این حرفو میزنی :|
هیم یکیه:|

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 162
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ∆ MeRzaD ∆ ، # αпGεʟ ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
یه مشت دیوانه -_-
 سپاس شده توسط ERF@N
(07-06-2014، 10:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:41)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:40)✯مـهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مرضیمو میخوام*___*

عجب :|
 سپاس شده توسط ERF@N
(07-06-2014، 10:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور کن:| دیوانه خود درگیر:|
ی روز سر کلاس عربیمون
بحث درباره ی حیوانات خونگی شد
معلممون گف:
البته علاقه ی زیاد ب حیوانات خونگی خوب نیست |:
من بعضیارو دیدم با حیوانات خونگشون معاشقه یا کارای جن*ی میکنن |:

معلممون |:
بچه های کلاس O_o
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
ی روانی ب ی مشت ادم میگه ی مشت دیوانه :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 162
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، melika79 ، Mᴏsᴇs
یعنی این مهرزادها هردوشون یکین عرفان؟

(07-06-2014، 10:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 10:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور کن:| دیوانه خود درگیر:|
چرت نگو :|
من اگه و تو رو نشناسم...-_-
من بخوام یه اکانت دیگه بسازم با یه ای پی دیگه میسازم :|
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان