امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

(15-05-2014، 18:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس|||:

ستارهههههه >_<
بشین سر جات بینم!!!! >_<
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(15-05-2014، 18:34)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 18:31)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 18:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم!!!!
دخترم^-^
راستی ت دیه دخدرم نیسی یادم رف-_-

مامان!!!! ^~^
عه وا راس میگی _-_

عبضی اخشال بیژوور-_-
ادم فروش -_-
دیه با من نحرف-_-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
>_<
اه
 سپاس شده توسط pink lady
(15-05-2014، 18:35)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 18:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس|||:

ستارهههههه >_<
بشین سر جات بینم!!!! >_<

عشقم ^__^

خوبی؟!!

سرعتم کمه نمیتونم
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 162

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
اصن نمیتونم با این دخره مهتاب(متاب)بد تا کنمDodgyDodgy
ببخشید مهتابDodgyDodgyShyShy
مامان خانوم تقصیر خودته!
من بابا میخواستم ولی نه جاستین! :-V
خودت راضی نشدی ک ازش طلاق بگیری منم از خونه فرار کردم:-V
(15-05-2014، 18:32)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 18:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 18:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردین من با متاب حرف میزنم یهو ساکت میشن همهBig Grin
متاب نه ومهتاب:|||
بعدشم -____- تو سرعتت پایینه اصن ربطی ندارع-___-

1:همیشه خودت میگی بت بیم متاب
2:سرعت ؟؟؟؟؟شوخی نکن
3:تو چ مرگته این روزا/؟
بم میگن مهی و نه متاب -_-
یه چیزیم هس دیه!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
دوستان
بدرود تا درودی دیگر-__^

(15-05-2014، 18:37)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان خانوم تقصیر خودته!
من بابا میخواستم ولی نه جاستین! :-V
خودت راضی نشدی ک ازش طلاق بگیری منم از خونه فرار کردم:-V
دلم نمیخواد شورمه عخشمه مشکل داری هررری-_-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، -м α є ∂ є-
(15-05-2014، 18:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 18:35)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس|||:

ستارهههههه >_<
بشین سر جات بینم!!!! >_<

عشقم ^__^

خوبی؟!!

سرعت
عشخ خودمی تو
اوکی برو!!!! :/
ولی سعی کن حداقل واس بعد ا امتحانا سرعتت زیاد شع!م کمه نمیتونم
Sad
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان