امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(28-12-2013، 17:40)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدمت مامیییی¡¡ ^_^
فردا چ امتحانی داری¿¿
ما یه روز در میونیم^_^
امروز دینی داشتیم^_^
دوشنبه املا داریم-_-
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Adl!g+
آگهی
(28-12-2013، 17:40)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 17:39)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شرطی؟ >__<
باس نسترنم ببرید-_-
من نسترن نمی شناسم...>__<
خالهههههههههههههههههههه بهم معرفی کن!!crying
(28-12-2013، 17:40)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 17:39)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شرطی؟ >__<
باس نسترنم ببرید-_-

¡¡
من¿¡
=|
 سپاس شده توسط Adl!g+
(28-12-2013، 17:41)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شرطی؟ >__<

(28-12-2013، 17:37)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 17:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخدرم^_^

مامییی ^_^
[/quote
تو دختر خالمی؟ O__o

گویا¡¡ °____°
سلام دختر خالهههه
چطوری¿¿

مرسی مرسی...
تو خوبی دختر خاله جونننننننن؟
(28-12-2013، 17:42)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شرطی؟ >__<
باس نسترنم ببرید-_-

من نسترنم ^_^
ما فردا دینی داریییم¡¡ :|
 سپاس شده توسط Adl!g+
(28-12-2013، 17:42)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شرطی؟ >__<
باس نسترنم ببرید-_-

¡¡
من¿¡
=|
بعله-_-
منم خوبم¡¡ ^_^
من میرم بدرسم¡¡
فعلن باییی >___<
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~ ، Adl!g+
(28-12-2013، 17:43)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-12-2013، 17:42)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شرطی؟ >__<
باس نسترنم ببرید-_-

من نسترنم ^_^
ما فردا دینی داریییم¡¡ :|
سوالامون یکین؟ 0_0

(28-12-2013، 17:44)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوبم¡¡ ^_^
من میرم بدرسم¡¡
فعلن باییی >___<
بای^_-
نسترنم می بریم..از خدامه!!
:498:p317:hiccp::492:p332p332:hje:نسی جون میایی با منو موناع بریم پارتی؟:498:

عه نسترن رفتی که...!Sad
 سپاس شده توسط Adl!g+
سلام
سلام ابجی
سلام دخی گلم
سلام خاله
اومدم ازتون خدافسی کنم تا عید اخه درسام زیاده مامانم هم اجازه نمیده بیام بدروووود تا عید
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~ ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان