امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

سـلام =))
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason
آگهی
(10-08-2014، 13:04)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
من تا به حال برخلاف حرفام به هيچ كسي اخطار ندادم
من حرفام به شوخيه نه واقعي

ولياگه واقعا دلت بخواد ميتونم بهت يه اخطار واقعي بدم:cool:
در هر صورت .. گفتم در اطلاع باشی ..

مدیر بودن .. اخطار دادن و تحدید کردن نی ..

یکم اگه تو این مورد بیشتر دقت کُنی بد نمیشه .. اخطار بده ..

برای من مهم نی ..

فقد از این متاسفم که صابر هرکی که دمه دستشِ رو داره مدیر و نویسنده میکنه .. !

این حرفای من برای پیشرفت توست فرزندم .. :|

مدیری کِ برای خالی کردن حرصش اخطار میده مدیر نی ..

من اگه جای تو بودم که خدا رو شکر الان نیستم .. میرفتم از شیوا و رزی و ایمان و اوا و عرفان و چند تا از مدیرای دیگه یکم در این مورد مدیریت سوال میکردم و ب اطلاعات می افزاییدم ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 161
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє ، | NEON DEMON |
(10-08-2014، 13:03)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 12:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ..

قبل نویسندگیمون ..
=)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/bok2bf82dd07jdvqigwj.png
سگ توروحت اینارو میشینی میخونی>؟25r30
خیلی باحالن ..

فریدو کچل کرده بودیما ! =)
(10-08-2014، 13:04)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 12:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردین .. سحر تنها با وسیله ای که میتونه از خودش طرفداری کنه همین اخطارِ .. هر تقی ب توقی بخوره میگه نکنه دلت اخطار میخواد و

اخطار میده .. بعضی از مدیرا دیگه باید جنبه داشته باشن دیه .. اگه بخواد با همین وضعش مدیر ثابت بشه من میرم خودکشی میکنم ..
من تا به حال برخلاف حرفام به هيچ كسي اخطار ندادم
من حرفام به شوخيه نه واقعي

ولياگه واقعا دلت بخواد ميتونم بهت يه اخطار واقعي بدم:cool:
به خاظر یه چیز الکی ..

آآآآآه :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/zruozj8sayave6sjusc6.png
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
قبلا جواب سلام میدادین
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 161

سپاس شده توسط CTG ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Aiden Pearce ، Ƒαкє ѕмιƖє
(10-08-2014، 13:08)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام =))

جیغغغ برید کنار عشق من اومددددددددددددد ! ^_^

دیشب خوب خوابیدی ؟ ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 161
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-08-2014، 13:07)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 13:05)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام<:

خوبی داش ؟
آرع =}
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(10-08-2014، 13:00)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 12:58)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 12:49)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 12:47)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 12:41)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا رو بوس کردی ؟ ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 161:D
حرفاي سانسوري ممنوع

می خوای اخطار بدی ؟ Big Grin
افرين خيلي باهوشي (:

ولي چون من خيلي مهربونم بهت حق انتخاب ميدم..

دوس داري قبل از بوس شيوا بهت اخطار بدم يا بعدش؟

اصلا نده Big Grin
(10-08-2014، 12:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 12:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیا می دونن و شاید هم ندونن

خو تو الان ب من بگو تا بدونم و بشم جزو همون خیلیا :|
شایدم باشی از اون خیلیایی که نمی دونن Tongue
يا اميرالمنحرفين :/

بابا شما ديگه موجوداتي هستيد @__@
(10-08-2014، 13:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 13:06)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی 2 و امیر 1 این شیوا بی جنبس یهو دیدی هممونو بن کرد تموم کنید Big Grin
مگه چن تا امیر داریم؟00___________00

امیر حسین نویسنده 
(10-08-2014، 13:07)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شیوا :-)
سلام علی :-)

بچه ها زندگی زیباست زیرا↓
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=155763&pid=2316144#pid2316144

زندگی زیباست زیرا ---------------->>>>>>>>>>> پشتم گرمه Big Grin
شیوا ارسالت رو ویرایش کن وگرنه منم دهنم شاید باز شه Tongue
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 161
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG
سَلآم .. ! :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-08-2014، 13:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 13:03)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 12:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ..

قبل نویسندگیمون ..
=)

http://8pic.ir/images/bok2bf82dd07jdvqigwj.png
سگ توروحت اینارو میشینی میخونی>؟25r30
اقا فوش سگ تو روحت ازاد شد راحت باشین
علی؟
سگتو روحت:cool:
دیوار کوتاه تر از تو نیافتم داداشBig GrinTongue
بیا جنبرو دارینஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 161
(10-08-2014، 13:06)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی 2 و امیر 1 این شیوا بی جنبس یهو دیدی هممونو بن کرد تموم کنید Big Grin

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 161ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 161
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188

پرش به انجمن: