امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

(07-08-2014، 11:27)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بیاین نیوسنده شیدUndecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ourtarikh.mihanblog.com/
:|||||||||||||
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 161
 سپاس شده توسط Navisa. ، βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG
(07-08-2014، 11:31)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم یه سایت موزیک منم رفتم توش بعد یه تبلیغ بود +18 رفتم توش به خیال اینکه هیچ چیز بدی نیست یه چیزای بدیی توش بود Sad خیلی خیلی بد بود Sadخدایا توبه

خجالت بکش علی این فیلما چین دیگه نگاه نکن |:

(07-08-2014، 11:34)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:31)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم یه سایت موزیک منم رفتم توش بعد یه تبلیغ بود +18 رفتم توش به خیال اینکه هیچ چیز بدی نیست یه چیزای بدیی توش بود Sad خیلی خیلی بد بود Sadخدایا توبه

آخه ندیدم که فقط کاورش رو دیدم ولی خیلی بد بود -__-
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG ، Son of anarchy
(07-08-2014، 11:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتو با محیط همرنگ کن |:

ببین این یارو در حدیه که وقتی دیوونه بشه برمیداره شماره ی تو رو هم مسدود میکنه :|

میاد فلش .. هزارتا فحش میده .. چرا فلش ؟ :|

میاد اونجا .. فاطمه رو تنهایی گیر میاره فحش بارون میکنه :|

البته فاطی .. شاید خوب رفتار کرد آ :|
پدر من مهندس بخش نظارت مخابرات |:

شماره ما حفظ شدست |:

هیچ گ* ای نمیتونه بخوره |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، CTG
(07-08-2014، 11:34)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2301300 dateline=1407400454]

آخه ندیدم که فقط کاورش رو دیدم ولی خیلی بد بود -__-
[/quote]
اشکال ندارع دیگه نگاه نکن
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG ، Son of anarchy
من ميرم زبان توراه تنهام هي زنگ ميزنم
آرومش كنم
تا كاري نكنه-_-
نيگا با كيا بايد سرو كله بزنم
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-08-2014، 11:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث سر اینکه چقدر نورا خره (=

آهنگ خودمه -_-*

اصلا هم آهنگ ساعت برگرد سوگند نی :|
برعكس تنها كسي كه فعلا عقلش سرجاشه و خر نيست توئى نورا
 سپاس شده توسط First Star

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​
(07-08-2014، 11:33)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 11:27)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بیاین نیوسنده شیدUndecided
http://ourtarikh.mihanblog.com/
:|||||||||||||

میای؟
(07-08-2014، 11:35)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدر من مهندس بخش نظارت مخابرات |:

شماره ما حفظ شدست |:

هیچ گ* ای نمیتونه بخوره |:
اون حرفم رو خواستم جو الکی بدم ! :|

نقل قول: من ميرم زبان توراه تنهام هي زنگ ميزنم
آرومش كنم
تا كاري نكنه-_-
نيگا با كيا بايد سرو كله بزنم

:| بگو آیسان سلامـ رسوند ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 161
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان