امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

ای بابا..
بعد یه مدت برگشتیم فلش گفتیم عوض شده کیف میده :|

ولی هنوزم همونه|:

تکراری|:

خب پس برویم دیگر!!
 سپاس شده توسط First Star ، I r A n ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(21-07-2014، 11:17)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که خودمو میندازم جلو ماشین v:

خخ بوق میزنن فوش میدن انقد حال میده v:

پارسال با دوستامون تو راه مدرسه از این اسکل بازیا در میاوردیم ._.

خب .. حالا چرا واس سرگیجه نت رو قطع کنن ؟

نتم قطع بود ._.

بعدش این اتفاق افتاد گفتن اینا تاثیرات این اینترنت گوربه گور شدس -_-*

من بدبخت هم افسردگی گرفتم این مدت انقدر بد بود ._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(21-07-2014، 11:17)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

درود بر خودم قهرمان چه رنگ اسمت بد شده اه اه اصلا بهت نمیاد وللی چون من خیلی فداکارم اجازه میدم واگزارش کنی به من ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 161
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(21-07-2014، 11:21)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 11:17)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

درود بر خودم قهرمان چه رنگ اسمت بد شده اه اه اصلا بهت نمیاد وللی چون من خیلی فداکارم اجازه میدم واگزارش کنی به من ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 161

چه کنیم دیگه ]:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 161
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(21-07-2014، 11:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 11:17)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 11:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام ؟ ._.*
هوم ؟.-.
حرف نمیزنی .-.
خشونت هیچوقت مشکلاتو حل نمیکنه .-.
-_-..
 سپاس شده توسط I r A n ، First Star
(21-07-2014، 11:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2014، 11:21)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

چه کنیم دیگه ]:

کاری نداره که بورو بگو میخوام واگزارش کنم به من ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 161
خوب این که ممکن نیست پس چندتا نصیحت بکنمت 
اهم اهم 1-امیدوارم مثل امیررضا یک مدیر عالی و وظیفه شناس بشی 2-و یادت باشه هیچ وقت مثل ملودی یک مدیر ... نشی که از فعالیت بالا همه موضوعا رو میبنده 3-عقده هم نشو 4-این خیلی مهمه هوای منو نگه دار (: 4-مثل اون یکی عرفانم گشاد نباش (:
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
اه >_<

این خطم واسه من مشکلی شده هـآ .-.

دآره روانیم میکنه .-.

سلام ._.*
 سپاس شده توسط I r A n ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام :|
 سپاس شده توسط I r A n ، Aiden Pearce ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(21-07-2014، 11:25)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-..
-_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان