امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(02-07-2014، 0:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بخـوابم .

فردا میخوام روزه بگـیرم . Angel

مـایده بی ادب . خیار زشته .

بای

Good س س Night
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(02-07-2014، 0:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 0:14)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی ، رُکی ، رُکی ^_^

جونههههه رُکی ؟ ^_^*
هیچی
دلم برآت تنگولیده بود ^_^
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
شما ها خواب ندارید^_^

سلام*_*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 161
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(02-07-2014، 0:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 0:17)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوره خیار خوبه فقط چاق و چله بده
خواهشا خیارش قلمی باشه:/

گوجه هم میخوای ؟ Big Grin
Dodgy
پووف
 سپاس شده توسط ☆★ super star★☆
(02-07-2014، 0:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها و مائده و بقیه ^_^*

من می خونم -_-

ننه، ننه ، ننه ننه ..

ی پسری عاشقه من ^_^

تو راهه مَدِسه کیففففمو برام می آره ، سر به سرم می زاره ^__^*

ننه ، ننه ، ننه ننه ، چرا منو بش نمیدی ؟ ، مگه ازم چی دیدی ؟

ننه ، ننه ، ننه ننه ^_^*

دس جیغغغ ^_^*

رها برقص ((:
ننه ننه ننه ننه ننه ننه
یه پسری عاشق منه اسم پسره هوشنگه
دل من واسش میشنگه:/
4fvf

سپاس شده توسط † αƖιєη †
(02-07-2014، 0:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 0:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 0:11)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مآئده میکروفون ندآرم ..^_^

خیــــآر بدم؟!:ag54:

بی ادب . Angel
Tongue

(02-07-2014، 0:12)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان بدو کمربندمو از بالای کمد بیار
بدبخت شدم

یه دونه بود . من گرفتم برای خودم .

با دست نگهش داشته باش . AngelBig Grin

این گفت خشتک
نمیتونم
در دیقه قرض بدع

بیا «=======================»

بگیرش . منم بخوابم .

بای . Angel
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Jack Daniel'ѕ
روژی بیا بغل یآسی ^____^
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
هيچكس نيست اينجا ك
به حرمت رفاقت هیس ...........عشقم تو بغلم رفیقم خوابش برده
(02-07-2014، 0:21)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 0:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 0:17)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوره خیار خوبه فقط چاق و چله بده
خواهشا خیارش قلمی باشه:/

گوجه هم میخوای ؟ Big Grin
Dodgy
پووف

منظورم سالاد بود Dodgy
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(02-07-2014، 0:21)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 0:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 0:14)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی ، رُکی ، رُکی ^_^

جونههههه رُکی ؟ ^_^*
هیچی
دلم برآت تنگولیده بود ^_^

عشقی :*

مامانت کیه رها ؟ ._.

می خوام به فرزند خوندگی قبولت کنم ^_^*

بیا با منو بابات زندگی کن ^_^*
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان