امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(11-05-2021، 12:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:28)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـصور ما از کـاربران فلشـخـور » با حضور THEDARKNESS
اينو ميگم:!
حالا حوصله نداشتم كلشو بنويسم :!

بله خوندم ولی خب اینجا به اختصار میگیم تصور . نه حضور ! به مهاق رفتم چند لحظه

من ميگم حضور اگــه يكي ديگه بود ميگفتم ولي چون تصور درباره خودته گفــــتم :!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، THEDARKNESS
آگهی
(11-05-2021، 12:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:25)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله این حرفای مردستیزانه چیه بله ک داریم نپتون ، پولوتون حتی کُرتون Telegh_01

من اورانوسو شنـــيده بودم بقيــة رو نـة
ببين خودت وادارم كردي بگم.....
عجــــــــــبTelegh_01

دمممم
بازدممممم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
??????‍?‍??‍??‍?‍??‍?‍??????‍??‍?‍??‍?‍??‍??‍?‍??‍??‍?‍?‍??‍?‍?‍???‍?‍?????‍?‍??​‍?‍??‍?‍?‍???????‍♀️?‍♂️??‍♂️?‍♀️??‍♀️?‍♀️??‍♂️?‍♂️?‍♀️??‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️??‍♀️⛹?​‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️?⛹‍♀️⛹‍♂️??‍♀️?‍♂️?‍♀️?‍♀️??‍♂️⛷??‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️?????‍♀️?‍♂️??​‍♀️?‍♂️?‍♀️?????‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍??‍??‍??‍??‍??‍??‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️??‍??‍???‍♀️?‍♂️?​?‍♀️?‍♂️??‍♀️??‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️
ناشناس
(11-05-2021، 12:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

??????‍?‍??‍??‍?‍??‍?‍??????‍??‍?‍??‍?‍??‍??‍?‍??‍??‍?‍?‍??‍?‍?‍???‍?‍?????‍?‍??​‍?‍??‍?‍?‍???????‍♀️?‍♂️??‍♂️?‍♀️??‍♀️?‍♀️??‍♂️?‍♂️?‍♀️??‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️??‍♀️⛹?​‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️?⛹‍♀️⛹‍♂️??‍♀️?‍♂️?‍♀️?‍♀️??‍♂️⛷??‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️?????‍♀️?‍♂️??​‍♀️?‍♂️?‍♀️?????‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍??‍??‍??‍??‍??‍??‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️??‍??‍???‍♀️?‍♂️?​?‍♀️?‍♂️??‍♀️??‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️??‍♂️?‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️

وات ذ فاز؟؟؟:/
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(11-05-2021، 12:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اورانوسو شنـــيده بودم بقيــة رو نـة
ببين خودت وادارم كردي بگم.....
عجــــــــــبTelegh_01

دمممم
بازدممممم Telegh_01

تنفــــــس ديافرآفراگــمي Telegh_01
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(11-05-2021، 12:23)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:21)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت باش ((:
مهسام ^^  تو گپ حرف زدیم باهم

یادم نیس ولی اوکیه  Smile

فک کنم گپ رو پاک کردید

من لفت دادم
بقیشو در جریان نیستم والا '-'
(11-05-2021، 12:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:20)вɪʟʟɪє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:-D
شکر
منم خوبم  
چ خبرا ؟
خوش میگذره؟

سلامتی ، کتاب میخونم
اره خداروشکر v:
تو چخبر ؟
آهان ^^
شکر
سلامتی منم درس میخونم
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(11-05-2021، 12:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآز فرنگــيه :!
نآشِنآسَم(:
(11-05-2021، 12:33)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2021، 12:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآز فرنگــيه :!

هوم شاید:/
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
وبا چیست؟ با رسم شکل توضیح دهید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 197 مهمان