امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

دقیقا کدومـشون خاک تو سرم ؟ D:

پسره یا نماز ؟ :||
آگهی
(02-08-2015، 15:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:43)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس جوابمم نميدي خيلي نامردي اخه تنها كجا ميخواي بري برا چي به كسي نگفتي

تنها نميرم يكي از دوستام باهامه مثلا گفتي نگران نميشي Undecided

راس ميگي تو روخدااا اومدي به من بگو مراااااقب خودت باش خواهشا
از امروز مردم ديگه سراغم نيايد............
(02-08-2015، 15:53)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی حرف میزنید پاش وایسید -_-

سلام مروا + شاهزاده سرین :|

شاهزاده جاودان کجاس ؟ :||
 سپاس شده توسط Spell †
سرین؟؟؟

کیه اصن؟
(02-08-2015، 15:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون پسره اصن برای رد گم کنی بود ! =|

(02-08-2015، 15:46)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:43)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.!

علیییییی >_<

اون پسره عضو نشد ..  cry girl

شایدم عضو شده باشه ._.
غزل پاشو برو نمازتو بخون خواهر من..
این پسرارو ول کن! چی فکر کردی میخوای ازشون چی بسازی ! ._. هعی خدا<: 
یادم نی :|

چطوری نماز میخوندن ؟ :|

فکر کنم آخرین باری که نماز خوندم واسه وقتیه که چهارم  بودم :| ( دبستان ! )
به جون تو هر وقت از عذاب جهنم برام میگن! یه ادم مثبتی میشم که نگو بعد چند وقت یادم میرهـ دوبارهـ یادم میاد! ._.
پاشو برو نماز بخون! اگه امشب نماز بخونی یه هدیه بسیار ▼نفیس▲ پیش خودم داری (:
به هرحال من امر به معروف میکنمـ حالا تو انجام بدهـ یا ندهـ بزار چند تا از چیزای روز قیامتو بگم یکمـ مُحکم کاری شهـ!
اَصن بیاید راجب این چیزا بحث کنیم چیه میاین اینجا بابا ننه مجازی پیدا میکنین! شیطونه میگه بزنم >_<*** 
اهمـ ._.
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ( lιεβ )
(02-08-2015، 15:55)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:43)افسرده2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس جوابمم نميدي خيلي نامردي اخه تنها كجا ميخواي بري برا چي به كسي نگفتي

تنها نميرم يكي از دوستام باهامه مثلا گفتي نگران نميشي Undecided

راس ميگي تو روخدااا اومدي  به من بگو مراااااقب خودت باش خواهشا
من از اون جا سالم ميام بيرون ولي تو منو دق ميدي چرا انقد نگراني سكتم دادي؟؟؟؟ Undecided Sad Undecided Sad
(02-08-2015، 15:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:53)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی حرف میزنید پاش وایسید -_-

سلام مروا + شاهزاده سرین :|

شاهزاده جاودان کجاس ؟ :||

خونشون =|

مرضی رف ؟(..*)
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Tɪɢʜᴛ
(02-08-2015، 15:53)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون پسره اصن برای رد گم کنی بود ! =|

(02-08-2015، 15:46)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:43)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.!

علیییییی >_<

اون پسره عضو نشد ..  cry girl

شایدم عضو شده باشه ._.
غزل پاشو برو نمازتو بخون خواهر من..
این پسرارو ول کن! چی فکر کردی میخوای ازشون چی بسازی ! ._. هعی خدا<: 
یادم نی :|

چطوری نماز میخوندن ؟ :|

فکر کنم آخرین باری که نماز خوندم واسه وقتیه که چهارم  بودم :| ( دبستان ! )

خاک تو سرت (:
قُربون دَهنت« (:
(02-08-2015، 15:54)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نماز ._.

قــزی cry girl
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Spell †
(02-08-2015، 16:00)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 15:54)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نماز ._.

قــزی  cry girl

شکست عشقی خوردی ؟

اونت پسره ی کثافط کجاس که برم به حسابش برسم ؟؟؟؟؟؟؟  :kar:
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان