(13-09-2015، 0:37)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون 2تا ک بهش ج دادم خیلی مهمه مخصوصا اولی
من از شما میپرسم کدوم شرایط رو ندارم
(12-09-2015، 18:31)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 15:16)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دشرایط نخستین برای کاندید نویسنده متخصص شدن:
من درخواست میدم که در بخش فوتبال و سایر ورزش ها نویسنده بشم...لطفا هر چی کم دارم تا نویسنده در این بخش بشم بگین
1_داشتن بیش از 9 موضوع (موضوع های با کیفیت و همراه با عکس) در انجمن مربوطه (موضوعات با بیش از 250 بازدید در اولویت خواهند بود) فک کنم دارم
موضوع های بی کیفیت.....2_داشتن اینترنت نا محدود و انلاین بودن در بیشتر اوقات (البته این بند در ماههای تحصیلی کمتر مورد نظر خواهد بود)دارم3_دارا بودن حداقل چهار ستاره از ارسالها در انجمن (250 ارسال) دارم4_اعصاب راحت و انتقاد پذیر دارم بخدا
5_نداشتن اخطار از طرف مدیران و داشتن سابقه ی خوب بین کاربران دومی رو دارم اولی با نامردی ندارم
خودت داری میگی اخطار داری: |6_گذشتن حداقل 4 ماه از تاریخ عضویت در سایت گذشته7_پاسخ دادن به پرسشنامه ی مدیریت بپرسید پاسخ بدم
8_نظر مثبت کاربران نسبت به کاربر اینو از کاربرا بپرسید_____لطفا با دقت بخون من از شما میپرسم کدوم شرایط رو ندارم؟همه شرایطو نداری
با موضوع بی کیفیت نمیشه نویسنده شد,
(13-09-2015، 13:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم درخواست می دم
قبلا نویسنده بودم...
یه مدت برام مشکل پیش اومد نتونستم بیام...
با 10تا موضوع ک درخواست نمیدن(: