امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

هنوزم فکر می کنم یه شوخی مسخرست =)
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، *Aɴѕel* ، THEDARKNESS ، آمین ، شـــقآیــق ، βάરãɲ
آگهی
(23-06-2021، 19:46)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکت میکنم...
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus ، Mohlek ، شـــقآیــق ، βάરãɲ
(23-06-2021، 19:35)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تصویب شده. هم دو مرحله ای هم تاثیر 60 درصدی سوابق.
ولی برای دو سال آینده.
شاید لغو بشه اگه بچه ها اعتراض کنند.

اعتراض برا چی خوبه ک

(23-06-2021، 19:46)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غم آخرت باشه دوست عزیز=(
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، شـــقآیــق ، βάરãɲ

درکت میکنم دوست بابام که مرد همینطوری شدم بعد ۴ سال هنوزم فکر میکنم هست . با پسرش که حرف میزنم و خانوادش کلا یادم میره نمیتونم باور کنم هنوز.
از فامیل نزدیک تر بود
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، shghyegh ، شـــقآیــق ، βάરãɲ

فاتحه بخونید براشون و دعا کنید خدا خودش انشالله بهتون صبر بده
و روحشون رو قرین رحمت کنه
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، βάરãɲ ، Prometheus
(23-06-2021، 19:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2021، 19:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حذف کنن ک نمیتونن همه رو راه بدن دانشگاه ک._.

ن خب مث خارجیا
همه برن دانشگا ولی خروجی دانشگا سخت بشه

عاخه بدبختی اینه ک ظرفیت دانشگاهاشون محدوده‌._____.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، βάરãɲ ، shghyegh
الان ما رفتیم دانشگاه چیشد؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ßяɪcε ، Mohlek
جمعتون جمع بود گلتون کم بود
منم اومدم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
(23-06-2021، 15:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2021، 14:03)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شاهزادمو میخوام Big Grin
لطفا با اسب سفید باشه Big Grin

@THEDARKNESS
اخرش نگفتی شاهزاده منو کجا برد Telegh_01
برد خونشون

نوچ نوچ
من با خود شاه نمیرم خونه اینکه پسرشه/=
عجباااا

(23-06-2021، 16:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2021، 16:34)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال من باید خوشگلتر باش هااااا

نظرت راجب دو قلو چیه Bb7 Telegh_01

عام ب نظر ک عالی میاد*.*
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shghyegh
(23-06-2021، 21:04)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ما رفتیم دانشگاه چیشد؟
الان میتونم بیام از اون بالا مالاهای دانشگاهت بگم و داستاناش 14k
ولی ابروداری میکنم D:
دانشگاه تو اینطوری شد ولی مال بقیه سود نداشت فکر کنم ..
 سپاس شده توسط bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان