امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [465]

(04-09-2022، 16:39)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مورد 12 : دهه هشتادی بودن
مورد 13 : ایرانی بودن
مورد 14 : کنکوری بودن Telegh_01

الهی Telegh_01

(05-09-2022، 15:34)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2022، 0:59)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۴۹ که بشه صد 2

الان که میدونی آبانیم، نظرت عوض نشده؟

دیگه بدتر Telegh_01

(05-09-2022، 16:02)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2022، 1:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محکوم ب اجرای خدمات اجتماعی

محکوم به تکست دادن به اکست44

عجیب شد 33
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mutemit
آگهی
(05-09-2022، 16:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Mutemit' pid='3848476' dateline='1662298794']

الهی Telegh_01

(05-09-2022، 15:34)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه بدتر Telegh_01
میدونم میخوای 49 رو بکنی Cool 149
https://t.me/mutemit_daily
 سپاس شده توسط shghyegh
(05-09-2022، 11:23)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2022، 21:55)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبرب ندارم والا یاد م نیس:/
یک عدد قمری گوگولی یافتم ://
افتاده بود آخیییییی:////
از یو چه خبر؟
الله ساخلاسین
از یو هیچ خبری نیست ..
خبر سلامتیت اصلا
ترجمه:/
جووووووونز عاصیصم:/

(05-09-2022، 15:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2022، 21:55)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی..
کسی که بخواد بره
نمیگه من رفتم خداحافظ
بدون هیچ حرفی میره؛
اونی که خداحافظی میکنه،
دوس داره بشنوه: نَرو..

جااااان من حال کردی جمله رو
(گرچه خودم نگفتمش):///

والا من نمیخواستم برمدیگه همه چی روم قطع شد:/
خبر زیادی ندارم هیچی زندگی میکنم:/
ولی مهم ترین خبری که هست پارسال همین موقع ها بود کرونا گرفتم:/
آره حال کردم جمله حق ۷۸٪ بود
+
عه حالت خوبه؟Telegh_01Telegh_06
+
کنکوری بودی مگه نه؟
&_&

اره زنده ام و نفس میکشم

پشت کنکوری هه هه هه:/
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، THEDARKNESS
(05-09-2022، 20:26)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2022، 11:23)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله ساخلاسین
از یو هیچ خبری نیست ..
خبر سلامتیت اصلا
گفتم خدا نگهش داره !.-.
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(05-09-2022، 20:26)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله ساخلاسین
از یو هیچ خبری نیست ..
خبر سلامتیت اصلا

(05-09-2022، 15:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
+
کنکوری بودی مگه نه؟
&_&

اره زنده ام و نفس میکشم

پشت کنکوری هه هه هه:/

عه خوبه زندگی کن .
+
سال ۱۴۰۲ قرار بد بخت بشی
منم شاید بشم نتیجه بیاد
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mutemit ، _ƇRAƵƳ_
(05-09-2022، 17:35)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2022، 16:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2022، 16:39)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی Telegh_01

دیگه بدتر Telegh_01
میدونم میخوای 49 رو بکنی  Cool 149
البته ک ن Sleepy
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mutemit
(((((:
 سپاس شده توسط Mutemit
بلاخره انجمن داره شلوغ میشه
دستم درد نکنه با این منطق بودنم
↖↯↯ﺳﻌــــﯽ ﻧﮑــــــﻦ ﻣـــــــــﻨﻮ ﺩﻭﺭ ﺑﺰﻧﯽ…
ﺧﯿــــــــــــﻠﯽ ﻫﺎ ﭘﯿﺶ ✘ﻣـــــــــــﻦ✘
ﺩﻭﺭﻩ ﺩﯾـــــﺪﻥ..↯↯⇧⇩
↙↯↯ﮔــﻔﺘﻢ ﺩﺭﺟــﺮﯾﺎﻥ ﺑﺎﺷــﯽ..!!✘✘✘
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
Wink 
(05-09-2022، 21:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته ک ن Sleepy

میدونم بابا، قراره بری بالاتر15
https://t.me/mutemit_daily
 سپاس شده توسط shghyegh
(05-09-2022، 8:33)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2022، 6:49)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این روش دختر کش شوید در ۱۰ ثانیه Telegh_59

خدایی ریپ میزنی رو پیاما اون اتساین قبل تگ رو وردار ۴۷ تا اعلامیه اومده برام/:

ما نمیایم؟
بقیه رو نمیدونم ولس من که اکثرا نه ولی توی روز حداقلش ۱ ساعت رو تو انجمن ول میگردم

@Mutemit
مکان نامعلوم دیگه کجاست؟داشتی چیکار میکردی؟نکنه رفتی ۵۰ ۵۰؟خیلی شیطون شدیBl82
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-2022-09-05-08-34-40-231-com-zarebin-browser.jpg

چگونه دخترکش شوید در 10 ثانیه که خوب نیس، اگر جذب هم بکنه فقط پسرا رو جذب می کنه، همونایی که من و حاج میتی گفتیم بهتره

(05-09-2022، 6:49)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما نمیایم؟
بقیه رو نمیدونم ولس من که اکثرا نه ولی توی روز حداقلش ۱ ساعت رو تو انجمن ول میگردم

@Mutemit
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-2022-09-05-08-34-40-231-com-zarebin-browser.jpg

یک آبانی مرموزم که حتی سایتم نمیفهمه کجام

من که میگم رفتی ۵۰ ۵۰/:

(05-09-2022، 13:26)AsAsma ark نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما نمیایم؟

@Mutemit

یه چیزی میگم بد برداشت نکن
اون یه ساعت انلاین بودنت رو بکن دو ساعت اگه هرکسی اینکارو کنه تو چند هفته آینده انجمن میشه میدان جنگ

سعی میکنم بمولاپ بشه ۱ ساعت هرچند توی این مدت که میریم رو به مدارس کمتر میشه این ۱ ساعت

ما نمیایم؟

@Mutemit

حقته آرش پرو. اگه روزی یک ساعت بودی که دیروز جواب میدادی نه فردا/= نه امروز =/ نه پس فردا=/

خبرب ندارم والا یاد م نیس:/
یک عدد قمری گوگولی یافتم ://
افتاده بود آخیییییی:////
از یو چه خبر؟

هعی..
کسی که بخواد بره
نمیگه من رفتم خداحافظ
بدون هیچ حرفی میره؛
اونی که خداحافظی میکنه،
دوس داره بشنوه: نَرو..

جااااان من حال کردی جمله رو
(گرچه خودم نگفتمش):///

والا من نمیخواستم برمدیگه همه چی روم قطع شد:/
خبر زیادی ندارم هیچی زندگی میکنم:/
ولی مهم ترین خبری که هست پارسال همین موقع ها بود کرونا گرفتم:/
+
+
کنکوری بودی مگه نه؟

ها؟:/
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه [465] 159
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان