امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 404

(10-02-2021، 15:20)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 15:06)حتی فحش دادن به ممدم درست نیست نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقا که چه متین میحرفین

احیانا سینا نیستی تو؟ Telegh_26

این سینا باشع جرش میدم

البته بعید هم نیست
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(10-02-2021، 15:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 15:18)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عذرمیخوام.
من نمیدونستم که شما پسرید.
به جون خودم چند بار مستقیم بهتون گفتم پسرم :|
نمیدونم چه علاقه ای به دختر کردنم داری :|
تا جایی که من میدونم بیشتر دخترا عاشق بی تی اس میشن.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(10-02-2021، 15:21)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 15:20)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿"
جیمین جیمینا!!
میبینی آیا؟!
مشکل شده کارم :|
دائم خطرم!!
در اومده پدرم!!
نبین ول شده کارم :|
عذر میخوام من شما رو ناراحت کردم؟
نخیر...
دیگه برام عادی شده متاسفانه :| Telegh_01
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-02-2021، 15:02)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

: (
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(10-02-2021، 15:23)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 15:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جون خودم چند بار مستقیم بهتون گفتم پسرم :|
نمیدونم چه علاقه ای به دختر کردنم داری :|
تا جایی که من میدونم بیشتر دخترا عاشق بی تی اس میشن.
کاملا موافق و خوشحالم...
البته ممدگاوکشم آرمیه .-.
ولی این ویژگیم منو از سایر پسرا متمایز کرده!!
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-02-2021، 15:02)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی .-.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_9b99f.png
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(10-02-2021، 15:05)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 15:04)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

WoOow 
عجب حوصله ای :/

راحته کهD:

اخه تک تک دارع درست میکنه :/
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
whoa._.
Everything is Temporary(:
(10-02-2021، 15:22)حتی فحش دادن به ممدم درست نیست نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 15:17)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم؟! Telegh_59
پشیمون شدم 17

+ اگه به پسری بگی دختر یا خانوم یه بلاهایی سرت میاره...من کاریت ندارم!!

ناراحت نشی ها ولی منم اول فکر کردم دختری
نه نمیشم :| telegh_01:
سومین نفر!! Telegh_01
@sclvrFox

بازم کسی هست که فکر کنه دخترم؟! :| Telegh_01
(10-02-2021، 15:02)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

سلام نفصم:*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان