امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 17:48)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم:/
بای
ایسان
هدیه
رکی
ایمان
مهتاب
^_-
خودافس:|
دافض...>_<

(22-01-2014، 17:48)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُــدآفــس...
تو یکی دیه بشین سرجات >_<
بزغاله ...>_<
 سپاس شده توسط ترش وملس ، HeDyE~×~
آگهی
(22-01-2014، 17:51)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها و هدیه ^_^

کدوم بهتره؟؟؟

✘~ ᑕᖇᗩᔓᎩ ~✘

✘♥ ᑕᖇᗩᔓᎩ ♥✘

اولی یا دومی؟؟؟؟

اولی (: !!

دومیه زیاد جلفه -___- به بچه ی بامرامی مثه شما اینجور جلف بازیا نمیاد ^__- !!

(22-01-2014، 17:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:48)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای
ایسان
هدیه
رکی
ایمان
مهتاب
^_-

خدافس

(22-01-2014، 17:48)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: دوباره نرفت تو آکانتم !! :| >_< دارم روانی میشم خدایـآ >__<

خدافس اجی ...
مـن نمیـرم Big Grin

من دارم میرم و...

بای
 سپاس شده توسط ترش وملس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
game-over بیـو ی جـآلبـی داری (:

هی روزگار من به درک تو خسته نشدی؟؟؟؟؟؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــ
مرام فقط مرام گاو،چون نگفت من گفت ما……
صفا فقط صفای مورچه که هر وقت گریه کرد هیچکس اشکش ندید……..
رفیق فقط کلاغ نه بخاطر سیاهیش به خاطر یه رنگیش……….
معرفت فقط معرفت کرم نه به خاطر کرم بودنش به خاطر خاکی بودنش…….
یه رنگی فقط یه رنگی دیوار که هرچی مردو نا مرده بهش تکیه میدن…….
نامردارو خیلی دوست دارم چون اگه نباشن مردا مشخص نمی شن

خیلی معنـی دارن Angel
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 17:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای
ایسان
هدیه
رکی
ایمان
مهتاب
^_-
دافض...>_<

(22-01-2014، 17:48)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُــدآفــس...
تو یکی دیه بشین سرجات >_<
بزغاله ...>_<
شتــــرق((:
خعـــلی حرف گــوش کنــــم بو خـــــدااا((:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 158
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ترش وملس
(22-01-2014، 17:51)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 17:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها و هدیه ^_^

کدوم بهتره؟؟؟

✘~ ᑕᖇᗩᔓᎩ ~✘

✘♥ ᑕᖇᗩᔓᎩ ♥✘

اولی یا دومی؟؟؟؟

میسی...^_^
سلامــ
 سپاس شده توسط ترش وملس ، HeDyE~×~ ، † αƖιєη †
(22-01-2014، 17:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها و هدیه ^_^

کدوم بهتره؟؟؟

✘~ ᑕᖇᗩᔓᎩ ~✘

✘♥ ᑕᖇᗩᔓᎩ ♥✘

اولی یا دومی؟؟؟؟

(22-01-2014، 17:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای
ایسان
هدیه
رکی
ایمان
مهتاب
^_-

خدافس

(22-01-2014، 17:48)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: دوباره نرفت تو آکانتم !! :| >_< دارم روانی میشم خدایـآ >__<

خدافس اجی ...
مـن نمیـرم Big Grin

من دارم میرم و...

بای
آهان |:

خـدافس داشـی ^_^ !!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، !~IмДи~!
(22-01-2014، 17:54)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
game-over بیـو ی جـآلبـی داری (:

هی روزگار من به درک تو خسته نشدی؟؟؟؟؟؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــ
مرام فقط مرام گاو،چون نگفت من گفت ما……
صفا فقط صفای مورچه که هر وقت گریه کرد هیچکس اشکش ندید……..
رفیق فقط کلاغ نه بخاطر سیاهیش به خاطر یه رنگیش……….
معرفت فقط معرفت کرم نه به خاطر کرم بودنش به خاطر خاکی بودنش…….
یه رنگی فقط یه رنگی دیوار که هرچی مردو نا مرده بهش تکیه میدن…….
نامردارو خیلی دوست دارم چون اگه نباشن مردا مشخص نمی شن

خیلی معنـی دارن Angel
متاثــر شدم ینـــی(◟ᅇ)◜
Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ترش وملس
(22-01-2014، 17:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامــ

^_^ مـملـی |: !!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، HeDyE~×~
سعلام:ا
^__^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان