امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

ماماننننن چرا من بهترییییین دخترتمممم¿
فردا چ امتحانییییی داریییید¿¿¿¿ =|
آگهی
(04-01-2014، 16:22)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:19)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:15)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآم
اییییییش:|
تازه اارد:|
الان ايشت براچيه ديقا؟
چون بدم میاد ازت:|
me to
من دلیل دارم=)
اوخي فاطمه جان خدابه خيركنه من برم تااين مامانت باگيوتين سرمونونزدهBig Grin
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
(04-01-2014، 16:22)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:20)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:19)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس¡
ممنون کع پاسخ میدین بهم¡¡ :|
:O

دوست ندارم >_<
مامان تو رو از ما بیشتر دوس دارع >_<
من آخر سر تو رو می کشم =|

:|
خو به مامانت بگو¡¡
من الان دقیقن چیکار کنم¿¿¡¡¡ =|

به بالا صفحه دقت کنی بازم تکرار کرده
من نمیدونم چرا اینقدر حسود شدم امروز =|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 158
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Alijah-1994
استايل سيبيلم خوبه؟
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 158
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Alijah-1994
(04-01-2014، 16:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:22)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:19)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اییییییش:|
تازه اارد:|
الان ايشت براچيه ديقا؟
چون بدم میاد ازت:|
me to
من دلیل دارم=)
خوش به حالت چون من دليلي ندارمBig Grin

دليل شريفتون؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط Alijah-1994
(04-01-2014، 16:23)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماماننننن چرا من بهترییییین دخترتمممم¿
فردا چ امتحانییییی داریییید¿¿¿¿ =|
چون واسم نقشه طرح نمیکنی-_-
عربی:|
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(04-01-2014، 16:23)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخي فاطمه جان خدابه خيركنه من برم تااين مامانت باگيوتين سرمونونزدهBig Grin
تو توی لیست دوستای محمد چی کار می کنی؟Dodgy
اصلا تو چی کارشی؟Dodgy
من تورو نمی شناسمDodgy
(04-01-2014، 16:23)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآمDodgy

س ل ا م....Sleepy
اواتار گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 158خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
عالیه مناع¡¡
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Alijah-1994

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان