امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(06-08-2014، 10:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

پوکر فیست کجاس!?:|
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(06-08-2014، 10:23)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهاااااااا جــــ*ـــرت میدم من گشنمه آخه >__________<
ببینـــــم ..الـآن خودت بودی؟

تو کهـ خیلی بآادب بودی ..

بآ بقیه پسرآ خیلی فرق میکردی ..

گمشو دیگهـ بآ من ح نزن >_____<
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، بیتا خانومی*. ، Thyme
(06-08-2014، 10:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

پوکر فیست کجاس!?:|

گمش کردم :/
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، بیتا خانومی*. ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(06-08-2014، 10:25)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:23)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهاااااااا جــــ*ـــرت میدم من گشنمه آخه >__________<

اوو لا لــآ :|
مرگ >_<
الان اون اوولالا رو میکنم تو حلقت |:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 158
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*. ، Thyme
سلام نورا خوبی ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 158
 سپاس شده توسط First Star ، ×ThundeRBolT×
(06-08-2014، 10:27)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:23)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:20)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتا احساس میکنم خیلی برام آشنایی |:

هی.خسته نباشی.تازه شناختی؟
من و محیا فرزند خونده هات بودیم(ᵔᴥᵔ)
نخیر تازه نشناختم وایسادم ببینم عکس العملت چیه |:
اره ^_^
میدونم من همون اول شناختمت.گفتم شاید منو نشناسی^_^
خوبی؟از محیا خبر نداری؟
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(06-08-2014، 10:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نورا خوبی ؟ ..

نه خوب نه بد (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘v!☻lent girl✘ ، ×ThundeRBolT×
عه2mo5
درد مرض -.-
خآلی شدم -.-
سلآمـ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Thyme ، بیتا خانومی*. ، ×ThundeRBolT×
سلام SmileSmile

من اومدم

ولي ميخوام برم

باي باي

همتون رو دوس دارم

خدافظ تا مهر ماه
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(06-08-2014، 10:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 10:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نورا خوبی ؟ ..

نه خوب نه بد (:
نورا ؟ ..

نمیخوای ب من بگی چیشده ؟ ..

مرضیه نی .. ولی منکه هستم !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 158
 سپاس شده توسط First Star ، ◄Iяαи► ، ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 104 مهمان