امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

من تنهام مث ماهیه توی تنگ :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، Navisa. ، Dead Silence
آگهی
(27-06-2014، 16:38)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:36)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:33)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:32)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل اینجاست هیچ کست حاضر نیست با این وصلت کنه :|

این دفه اگه یه کاربر جدید اومد مخشو بزنین بندازیمش به سروش :|
درکل دو راه داریم:

1_یه دختر مغز گوسفندی که هنوز تو باغ نیستو پیدا کنیم تا باهاش وصلت کنه

2_که این روش اسون ترم هست اینکه مخ یکی از مدیران متفکر فلش رو بزنیم تا سروشو محروم کنه

آقا من یه دختر مثل خودم میخوام شوخ طبع باشه نه یوبس
مگه داری بهم سفارش غذا میدی :|

یه دختر با نوشابه اضافه :|

حالا شوخ طبع هم نباشه اشکالی نداره دختر دختره دیگه!!!
هر کدومو میخوای سفارش بده بگم
برات از رو مدل یکی بسازن

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.google.com/search?q=%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1+%D8%B2%D8%B4%D8%AA+%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tXOtU_HhO7OgsATLmYGgAg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=598
 سپاس شده توسط S R U H
دوستــآن فردآ بعد از ظهــر همگی بیــآین عروسی ^ـ^*
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(27-06-2014، 16:36)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:33)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:32)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:29)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:27)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین کارو بکن
به خدا ثواب داره
دل همه ی بچه های فلشو با این کارت شاد میکنی
مشکل اینجاست هیچ کست حاضر نیست با این وصلت کنه :|

این دفه اگه یه کاربر جدید اومد مخشو بزنین بندازیمش به سروش :|
درکل دو راه داریم:

1_یه دختر مغز گوسفندی که هنوز تو باغ نیستو پیدا کنیم تا باهاش وصلت کنه

2_که این روش اسون ترم هست اینکه مخ یکی از مدیران متفکر فلش رو بزنیم تا سروشو محروم کنه

آقا من یه دختر مثل خودم میخوام شوخ طبع باشه نه یوبس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=127692

:||

کثافت/:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(27-06-2014، 16:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:35)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:31)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحان کنی میبینی گوشی من خاموشه عزیزم!
خودم به شخصه اومدم!

باشه !
جوابمو ندادی! :|حرفای جدید میشنوم! :|

مثلا ؟ ..

نقل قول: اگه کسی جز منو خواست ک چ بهتر،زن بگیر براش ((:

پوفف ..
حوصله ندارم ولم کن صادق ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
(27-06-2014، 16:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنهام مث ماهیه توی تنگ :|

مهرزاد مگه کوسه است!!!!

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، Navisa.
من از الان دارم محرومیت بعضیارو میبینم :|

خدافظ همگی ._.
 سپاس شده توسط First Star ، S R U H ، Navisa.
(27-06-2014، 16:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:35)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:34)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه !
جوابمو ندادی! :|حرفای جدید میشنوم! :|

مثلا ؟ ..

نقل قول: اگه کسی جز منو خواست ک چ بهتر،زن بگیر براش ((:

پوفف ..
حوصله ندارم ولم کن صادق ..
چی شدی..؟
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Magical Girl
الــــــــفرارru1

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Navisa.
سروش بیا اینو واست بگیرم :

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=111189

سروش فقط ی ذره چاقه ! دقت کن !! افغانی هم هست :||||

بکـوب لایکـو :///
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط sjmmc ، Navisa. ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان