21-06-2012، 18:37
تست؟؟
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||
21-06-2012، 18:37
تست؟؟
21-06-2012، 18:38
چه رمانی میخونی؟؟من همه اش چند داستان خواند رمان کلیدر داستان هایی از سپیر از کتابخونه گرفتم و..
من مرضیه هستم یک بار میگی میشناسی یک بارم نمیشناسی؟؟Confused شما مگه مرمر نیستید کم میشناسم شما رو اینگیلیسیت خوبه؟؟نه دارم یاد میگرم ایتالیایی میتونی حرف بزنی؟؟نه خونتون کجاست؟؟Big Grinببخشید اما تکراریه دسته جمعی با بچه های فلش خور بیایم خونتون؟؟بیاین بزرگ شدی میری کدوم کشور؟؟کره ی زمین رو میگردم دوس داری چندتا بچه داشته باشی؟؟
21-06-2012، 18:45
اسم بهترین کسی که تا حالا تو زندگیت دیدی؟؟؟
مامان و بابات مخالف سایت نیستن؟؟ بعضی وقتا شده ای دی اس التون خراب شه و بهش فوش بدی و تهدیدش کنی؟؟ دوس داری بزرگ شی و بری خونه ی بخت؟؟ وقتی که محروم شده بودی به چه دلیل بود؟؟ دلت میخواد الان یکیو با مشت بزنی؟؟ چرا؟؟ چرا وقتی جواب بعضی از سوالارو نمیدونی خالیشون میزاری؟؟ درس خونی یا نخون؟؟ لوسی یا نه؟؟ تاحالا کتک خوردی؟؟ از کی؟؟ چاپلوسی؟؟ همینا کافیه گلم!
21-06-2012، 18:53
اسم بهترین کسی که تا حالا تو زندگیت دیدی؟؟؟خدا با این که ندیدم
مامان و بابات مخالف سایت نیستن؟؟نه اخه من تو سایت چی کار میکنم؟؟ رو صندلی نشستم تا منو بشناسین بعضی وقتا شده ای دی اس التون خراب شه و بهش فوش بدی و تهدیدش کنی؟؟اره دوس داری بزرگ شی و بری خونه ی بخت؟؟نه وقتی که محروم شده بودی به چه دلیل بود؟؟موضوع های بی کیفیت دلت میخواد الان یکیو با مشت بزنی؟؟اره چرا؟؟کیف میده چرا وقتی جواب بعضی از سوالارو نمیدونی خالیشون میزاری؟؟دوست ندارم جواب بدم درس خونی یا نخون؟؟درس خون لوسی یا نه؟؟اصلا لوس نیستم تاحالا کتک خوردی؟؟اره از کی؟؟از دوستم چاپلوسی؟؟اصلا همینا کافیه گلم!
21-06-2012، 23:11
سلام چه طوری ؟
منو می شناسی؟ من ملودیم نظرت در مورد اینا چیه: خودم سارا علی صابر فرشته حمید امین خوب دیگه سوخاری میشی بای
21-06-2012، 23:23
بهترین ماشینی که تا الان دیدی اسمش چیه ؟؟
22-06-2012، 0:10
بوگاتی چند اسب بخاره؟
. . . .تقلبی از طرف یه دوست:1283
22-06-2012، 8:54
امین ای تو روحت این چه سوالی از بچه می پرسی؟؟؟
22-06-2012، 10:48
خب دادشی گلم بوی سوختنی میادداری میسوزی؟اتش نشانی خبر کنم؟
من از بیخ تورو نمیشناسم! یه شکلک برای افراد زیر: اول خودم صابر فرید پویا فرشته ستاره سارا نازنین امین ملودی بقیشم بمونه واسه بعد چون وضعت خرابه
سلام چه طوری ؟خوبم
منو می شناسی؟نه من ملودیم نظرت در مورد اینا چیه: خودخوب سارامهربون علی بامزه صابر بهترین مدیر فرشته مهربون حمید خوب امین Wink خوب دیگه سوخاری میشی بای بهترین ماشینی که تا الان دیدی اسمش چیه ؟؟ نمیدونم یادم رفته اما خیلی قشنگ بود خب دادشی گلم بوی سوختنی میادConfusedداری میسوزی؟اتش نشانی خبر کنم؟ من از بیخ تورو نمیشناسم! یه شکلک برای افراد زیر: اول خودم صابر فرید پویا فرشته ستاره :cool: سارا نازنین امین ملودی بقیشم بمونه واسه بعد چون وضعت خرابه من خیلی سردم هم هست من نمی سوزم
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|