امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(27-02-2021، 9:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:38)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدمیان به لبخندی بر لب ها می نشانند 

به دلگرمی خاصی که در جودت تزریق می کنند

به عشقی در قلبت حک می کنند 

به سکوت پر مهری در هیاهوی اشفته ات جایگزین می کنند

به صداقت و سادگی که چاشنی ارامش بخش حرف هایشان هست
ماندگار خواهند بود 
بانو جان نیازی به تشکر نیست 
در اندک ما بی نهایتی ماه روی♡
الان من مینوشتم پاک میکردنش-ـ-
ازت شکایت میکنم ژیژم آرمی فدات شه-ـ-

چرا پاک کنند ؟!!!
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(27-02-2021، 9:34)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 9:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سویورم حوا کیمی یازام
مشکلی داری ننه؟!
سن ده

چطور ننه؟!
ای الله منی اولدور.-.

ایواییییی کفین حواا خانم
ساغول سنین کفین ادام-ـ-
Those are beautiful because of the meaning that are trying to share. Not just for the ideas or metaphors
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(27-02-2021، 10:24)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 9:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من مینوشتم پاک میکردنش-ـ-
ازت شکایت میکنم ژیژم آرمی فدات شه-ـ-

چرا پاک کنند ؟!!!
واوو چ ادبی حرفیدی ای ژان
نمیدونم میگن متن طولانی جرم 1 هفته اخطارو داره.-.
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(27-02-2021، 10:16)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:05)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما
اهم تازه کارن؟
منم زیاد میرم یوتیوب
آخی
نه از اون قدیمیان
اخیرا کامبک گروهی داشتن اونم بعد چند سال

آها پس کم فعالیتن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight
(27-02-2021، 10:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:24)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا پاک کنند ؟!!!

هوم نگفتم نویسنده ام بهت؟!

شتت  از کجات درآوردی پشمک!
 سپاس شده توسط Emmɑ
(27-02-2021، 10:27)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکشیمون نویسندههههههههه
نمد رامونا گفت._. من هرچی متن طولانی مینوشتم پاک میشد._.

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 155
چرا ازش استفاده نمیکنی.-.
(27-02-2021، 10:28)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:27)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکشیمون نویسندههههههههه

فکر میکنم بهش .-.
ببین نخوان پاک کنن تو ی کاری میکنی پاک کنن Telegh_01
والا من دیدم طولانی گذاشتن چیزی نشدع!
 سپاس شده توسط Emmɑ
هپچوووو
ناشناس
(27-02-2021، 10:31)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 10:28)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکشیمون نویسندههههههههه

فکر میکنم بهش .-.
ببین نخوان پاک کنن تو ی کاری میکنی پاک کنن Telegh_01
والا من دیدم طولانی گذاشتن چیزی نشدع!
افرین.-.
لاناتیی لاناتcry girl
برا من شدهههههه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان