امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(18-08-2015، 9:34)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام غزل مگه بی کاری بچه بشین تو کلاس درستو گوش کن دیه(:

نه من زود زود میرم اونجا ._. ..

یه بارم اونجا جن دیدم :||

روی یکی از صندلی ها نشسته ود داش زبان میخوند :||||||| !!

امروزم تو خوابم جن دیدم وای ._. ..

برای اینکه اونجا جن نبینم خودمو با اینجور چیزا سرگرم میکنم .

چون ساعتایی که من میرم کلاسای طبقه دوم خلوته یعنی باید گفت که کلا کسی بالا کلاس نداره :||||
 سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی
(18-08-2015، 9:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:28)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن ک نـمـیتونـم رو کُل صـنـدلـیـا بـشـیـنـم -_-

کلاس چندی [گـُلـم] ؟ (:

من اون آدرس ُ ترم پیش نوشته بودم :|

البته وقتی بیکارم ._. ..

E2C
دیـر ثـبـت نـام کـردم -_-
مـنـم اون نـوشـتـتُ تـرم پـیـش دیـدم ^_^
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Silver Sun
بدرود همگی
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 155
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Interstellar ، Silver Sun
(18-08-2015، 9:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:34)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شکلی بود جنی که دیدی؟(:
ازش سوال زبان می پرسیدی خو(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(18-08-2015، 9:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُ هـمـه جـا جن مـیـبـیـنـی :| ! -_-

چـیـز عـجـیـبـی نـیـس ..
(18-08-2015، 9:36)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:28)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس چندی [گـُلـم] ؟ (:

البته وقتی بیکارم ._. ..

E2C
وای من که دیر تر از تو رفتم :||

کصافط >_< ..

کلاس 205 ^_^ ..

(18-08-2015، 9:37)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر بود :|
(18-08-2015، 9:37)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـیـز عـجـیـبـی نـیـس ..

خیلی هم عجیبه :|

دیروز ان جنای چیز چیزا اومدن تو خوابم صحنه های +18 ُ با صحنه های ترسناک خودشون قاطی کردن :||||||

البته فقد دیروز که نبود ! یه هفته پیشم همین خواب دیروز ُ دیدم ! ._.
 سپاس شده توسط Silver Sun
خداحافظ
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
 سپاس شده توسط Interstellar ، Silver Sun
(18-08-2015، 9:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:36)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس چندی [گـُلـم] ؟ (:

البته وقتی بیکارم ._. ..

E2C

[ زبـان آمـوز بـا تـجـربـه ] >_< ..

کلاس 205 ^_^ ..

مـن امـروز دارم کـلـاس ^_^

ولـی غـزل کـار سـرنـوشـتـو مـیـبـیـنـی .. ؟! :|
(18-08-2015، 9:41)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن امـروز دارم کـلـاس ^_^

ولـی غـزل کـار سـرنـوشـتـو مـیـبـیـنـی .. ؟! :|

من امروز ندارم :|

ساعت چند ؟ چندشنبه ها ؟ کدوم کلاس ؟ ._.
 سپاس شده توسط Silver Sun
(18-08-2015، 9:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس چندی [گـُلـم] ؟ (:

البته وقتی بیکارم ._. ..

E2C

کصافط >_< ..

کلاس 205 ^_^ ..

(18-08-2015، 9:37)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر بود :|
(18-08-2015، 9:37)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـیـز عـجـیـبـی نـیـس ..

خیلی هم عجیبه :|

دیروز ان جنای چیز چیزا اومدن تو خوابم صحنه های +18 ُ با صحنه های ترسناک خودشون قاطی کردن :||||||

البته فقد دیروز که نبود ! یه هفته پیشم همین خواب دیروز ُ دیدم ! ._.

مـن ک فـقـط خـوانـنـده هـا مـیـان بـه خـوابـم :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان