امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 12:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:07)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:04)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:03)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 11:56)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بس ک مریضی

بلا نسبتِ شُمـآ..!Sleepy

نگاه کن کجای این عکسا خرابه؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=100815

وقتـــی عرفـان اینطور صلاح دونستـهـ....

بـهـ کسی مربوط نـــی...|:

من همیشه مورد ظلم واقع میشمp336

خودتو زیاد ناراحت نکن.اصلا من ظالم.بیخیلی.
آگهی
(11-04-2014، 12:14)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چونـ داری سوالتـو از کُلِ جمــع میپرسـی..!Sleepy

سوال از جمع بود ک پریدی وسط؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=100631&pid=1776141#pid1776141
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(11-04-2014، 12:12)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:10)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:07)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفی بیا خو

داره خودشو واسه تو می کشه زود باش

عرفان رفت خودکشی کنه.عرفان بیا نمیخواد خود کشی کنی.یکی داره برات خودکشی میکنه.

میشـهـ....انقــدر حرفـِ مُفتـ نزنیــن...|:

آره دارمـ خودکشی میکنــم میخواســم ببینــم کی به چشمش میـآد..!

با ایــن جماعتـ..نمیشهـ دمـ خور شد|:

هـهـ خدافسـ..|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
اهم صالح دیه تکرار نشهDodgy
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 155

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
سلـآم(((:
خوبید؟؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 12:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:09)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:07)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:06)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سلام و درود ! :|

مامانی^________^

دردرکم ^____^
شاس ! =)

هاع؟؟O_o

(11-04-2014، 12:09)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان که یه ذره بیشتر فکر میکنم میبینم که راست میگی.

آورین

آدم از فکر کردن ضرر نکرده^___^

(11-04-2014، 12:11)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:10)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفی بیا خو

خیلـــی داری حرفـ میزنیـآ...حواست به خودت باشـهـ...

بــآی

ک چی

نمی دونم چرا من همیشه وا3 ی حرفم انقدر فضول دارم ایییییییییش
اشتب شد دخی
منظور دخدرکم بود
شاسشم که درس گفتم دیگه
تو شاسگول من تشریف داریع ! =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
سلامSmile
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، صالح02 ، # αпGεʟ
(11-04-2014، 12:18)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم صالح دیه تکرار نشهDodgy

پارمی

جریان اون حرفا راجع ب دختر من چیع؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط spent †
(11-04-2014، 12:15)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 12:12)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفی بیا خو

عرفان رفت خودکشی کنه.عرفان بیا نمیخواد خود کشی کنی.یکی داره برات خودکشی میکنه.

میشـهـ....انقــدر حرفـِ مُفتـ نزنیــن...|:

آره دارمـ خودکشی میکنــم میخواســم ببینــم کی به چشمش میـآد..!

با ایــن جماعتـ..نمیشهـ دمـ خور شد|:

هـهـ خدافسـ..|:

خوب حالا نمیخواد ناراحت بشی.
(11-04-2014، 12:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم(((:
خوبید؟؟

سآم ! =)
خوبی ؟
من که خوبم!

اهم ! :|
بر و بچ بای ! ^_______-
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان