حاج آقا تسبیحتو بنداز دور منم میتونم تو ظاهر فرشته باشم باطنم شیطان یادت رفته داف داف میکردی : )
خوبشم دارم مثل تو نیسم که پ .خ هم میام
دخترا میدونن فرق شوخی با واقعی رو تویی که نمیفهمی
عمو جون تازه مهد کودک تعطیل شده اومدی اینجا قدت نصف من نمیشه 10 سالته اومدی چی میگی اینجا
خوبشم دارم مثل تو نیسم که پ .خ هم میام
دخترا میدونن فرق شوخی با واقعی رو تویی که نمیفهمی
(21-04-2017، 19:44)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2017، 19:40)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2017، 19:34)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره..
(21-04-2017، 19:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2017، 19:28)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بازم مثل بعضیا تو پ.خ واقعیشو نمیگیم ; )
:~
همه مث تو بی غیرت نیستن بلبل...
هر چی کِه هستیم حداقل تو ملَع عام به ناموس مردم سِه پیـچ نمیدیم : )
اره من بی غیرتم که تا حالا تو رو ...: )
ناموسسسس مردم سه پیچچچ خخخخ برو باو ک..شعر نگو همش یه شوخیه مگه دخترا اینقدر عقلشون کمه که فک کنن من واقعی میگم
دوتا دونه ارزن بین پاهات داری بیا پ.خ اختلافو باهم حَل کٌنیم : )
داش حٌسین...عشق است اینم مث سینا بٌلندِش کنیم؟؟ : )
خوشبختانه اینقد دخترامون فهمیده شدن که امثال شماهارو راحت تشخیص میدن..
به کارت ادامه بده ..!!
این ههمه شهید دادیم تا امثال اینا نباشن...
شٌهدا...
مآ شَرمَنده ایم...
داداش عین سینا بلندش کنیم![]()
![]()
![]()
سینا که اصن از اون روز دیگه پیداش نیس نیومده انجمن![]()
![]()
![]()
عمو جون تازه مهد کودک تعطیل شده اومدی اینجا قدت نصف من نمیشه 10 سالته اومدی چی میگی اینجا