امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

حاج آقا تسبیحتو بنداز دور منم میتونم تو ظاهر فرشته باشم باطنم شیطان یادت رفته داف داف میکردی : )
خوبشم دارم مثل تو نیسم که پ .خ هم میام
دخترا میدونن فرق شوخی با واقعی رو تویی که نمیفهمی

(21-04-2017، 19:44)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2017، 19:40)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2017، 19:34)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2017، 19:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2017، 19:28)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم مثل بعضیا تو پ.خ واقعیشو نمیگیم  ; )

:~

همه مث تو بی غیرت نیستن بلبل...

هر چی کِه هستیم حداقل تو ملَع عام به ناموس مردم سِه پیـچ نمیدیم : )

اره من بی غیرتم که تا حالا تو رو ...: )
ناموسسسس مردم سه پیچچچ خخخخ برو باو ک..شعر نگو همش یه شوخیه مگه دخترا اینقدر عقلشون کمه که فک کنن من واقعی میگم
اره..

دوتا دونه ارزن بین پاهات داری بیا پ.خ اختلافو باهم حَل کٌنیم : )

داش حٌسین...عشق است اینم مث سینا بٌلندِش کنیم؟؟  : )

خوشبختانه اینقد دخترامون فهمیده شدن که امثال شماهارو راحت تشخیص میدن..

به کارت ادامه بده ..!!

این ههمه شهید دادیم تا امثال اینا نباشن...

شٌهدا...
مآ شَرمَنده ایم...

داداش عین سینا بلندش کنیم  Big Grin  Big Grin  Big Grin  
سینا که اصن از اون روز دیگه پیداش نیس نیومده انجمن  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

عمو جون تازه مهد کودک تعطیل شده اومدی اینجا قدت نصف من نمیشه 10 سالته اومدی چی میگی اینجا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ 154
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MAMAD*ALONE
آگهی
(21-04-2017، 19:44)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاج آقا تسبیحتو بنداز دور منم میتونم تو ظاهر فرشته باشم باطنم شیطان یادت رفته داف داف میکردی : )
خوبشم دارم مثل تو نیسم که پ .خ هم میام
دخترا میدونن فرق شوخی با واقعی رو تویی که نمیفهمی

(21-04-2017، 19:44)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2017، 19:40)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2017، 19:34)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2017، 19:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:~

همه مث تو بی غیرت نیستن بلبل...

هر چی کِه هستیم حداقل تو ملَع عام به ناموس مردم سِه پیـچ نمیدیم : )

اره من بی غیرتم که تا حالا تو رو ...: )
ناموسسسس مردم سه پیچچچ خخخخ برو باو ک..شعر نگو همش یه شوخیه مگه دخترا اینقدر عقلشون کمه که فک کنن من واقعی میگم
اره..

دوتا دونه ارزن بین پاهات داری بیا پ.خ اختلافو باهم حَل کٌنیم : )

داش حٌسین...عشق است اینم مث سینا بٌلندِش کنیم؟؟  : )

خوشبختانه اینقد دخترامون فهمیده شدن که امثال شماهارو راحت تشخیص میدن..

به کارت ادامه بده ..!!

این ههمه شهید دادیم تا امثال اینا نباشن...

شٌهدا...
مآ شَرمَنده ایم...

داداش عین سینا بلندش کنیم  Big Grin  Big Grin  Big Grin  
سینا که اصن از اون روز دیگه پیداش نیس نیومده انجمن  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

عمو جون تازه مهد کودک تعطیل شده اومدی اینجا قدت نصف من نمیشه 10 سالته اومدی چی میگی اینجا

هه اقامون نمیدونه مهد کودک روز جمعه تعطیله تازه اونم شبش
اقای دراز مث زرافه گردنت درازه یا مث بابالنگ دراز لنگت درازه؟؟؟؟؟؟

سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
دعوا نباشهkaffe2
Channel
 سپاس شده توسط {HoSsein_83} ، Maryam Farrokhy
اه چرا پاک کردی Angry
یه ارسال دیگه ببینم سه روز محروم dit

(21-04-2017، 20:05)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه چرا پاک کردی Angry

میخوای چند روز بری باد به کلت بخوره؟؟؟
Channel
 سپاس شده توسط {HoSsein_83} ، ÆMÆշЇÑζ
یه اسکرین شات های قشنگی دارم ..
منتظرم آقا صابر آن بِشه فقط ..: )
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
چه خبرع؟؟
سلام ... می دونم پارازیت انداختم ولی ادب حکم میکنه قضیه رو فیصله بدید !!!!
(21-04-2017، 20:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینجامkaffe2
Channel
 سپاس شده توسط * MASIHA * ، ÆMÆշЇÑζ
(21-04-2017، 21:09)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2017، 20:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینجامkaffe2

شمآ تاج سَری..

نمیشه یه سری حرفا رو به شما گٌفت...

من شخصا خجالت میکشم به شما بگم..

شبخوش ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان