امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 244

(17-06-2015، 12:31)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوش حال نيستم
الان عين ادماى بى هدف شدم.

كيانا >_<

تو اوقات فراغتت رو چطورى پر ميكنى؟

از بس بچه کارکتر مثبتی هستی Heart

(17-06-2015، 12:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ  cry girl

سلام

(17-06-2015، 12:34)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:30)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:27)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:23)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر
امتحانام تموم شد

:29dz: :2gw1:

كيانا باورت ميشه اين تابستون سومين ساليه كه ما تو فلشيم؟ 

پیر شدممممممممممممممممممممممممممممم crying
خخخخ
اره
چقر من اولا ک عضو شده بودم نی نی بودم Tongue

من وقتى تازه اومده بودم انقدر بچه مثبت بودم كه
همه حرفامو كتابى مينوشتم ._.

يادش بخير
البته اينم اخرين تابستونى كه اينجاييم 

نه من یکم ضریب هوشیم بالا تر بود
حرفامو کتابی نمی نوشتم :cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY
گفتگوی آزاد نسخه 244 154

گفتگوی آزاد نسخه 244 154

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*.*
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
(17-06-2015، 12:33)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:31)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:27)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:25)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:20)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هروقت میخوام برم سحر میاد Tongue Tongue Tongue Tongue

بزنم به تخته نكه سرعت عملم خيلى زياده از اونه ._.*

خب چه خبرا؟
امتحاناى شمام بالاخره تموم شد؟

اوهوم
هیچی الان شدت خوشحالی عین روانیا دارم بالا پایین میپرم

من خوش حال نيستم

كيانا >_<

فعلا اینچندوزه میخوام
برم نت
برم بیرون
فیلم ببینم 
اهنگ گوش بدم
کلاس زبان
نقاشی بکشم
داستان بنویسم
بعدشم کم کم کلاس
البته در واقعیت همشو میخوابم Big Grin

با قسمت خوابش موافقم.

منم ميخوام يه هفته فقط بخوابم تا چهارشنبه بعد كه كارنامه ميدن ._.

هاهاها كارنامه ( .. )
گفتگوی آزاد نسخه 244 154
(17-06-2015، 12:38)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:33)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:27)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:25)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزنم به تخته نكه سرعت عملم خيلى زياده از اونه ._.*

خب چه خبرا؟
امتحاناى شمام بالاخره تموم شد؟

اوهوم

من خوش حال نيستم

كيانا >_<

فعلا اینچندوزه میخوام
برم نت
برم بیرون
فیلم ببینم 
اهنگ گوش بدم
کلاس زبان
نقاشی بکشم
داستان بنویسم
بعدشم کم کم کلاس

با قسمت خوابش موافقم.

هاهاها كارنامه ( .. )
اصلا از بس کارنامه خوشم نمیاد Exclamation 
بعدی؟ Tongue 
سحر ادبیاتمو 19.5 شدم crying
PISHY
گفتگوی آزاد نسخه 244 154

گفتگوی آزاد نسخه 244 154

*.*
 سپاس شده توسط Navisa.
روزه نمیگیرین ._. ؟
(17-06-2015، 12:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ  cry girl

سلام غزل
گفتگوی آزاد نسخه 244 154
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(17-06-2015، 12:39)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزه نمیگیرین ._. ؟

چرا
چطور مگه؟
PISHY
گفتگوی آزاد نسخه 244 154

گفتگوی آزاد نسخه 244 154

*.*
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
هوع .. !
(17-06-2015، 12:39)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:38)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم

من خوش حال نيستم

كيانا >_<

فعلا اینچندوزه میخوام
برم نت
برم بیرون
فیلم ببینم 
اهنگ گوش بدم
کلاس زبان
نقاشی بکشم
داستان بنویسم
بعدشم کم کم کلاس

با قسمت خوابش موافقم.

هاهاها كارنامه ( .. )
اصلا از بس کارنامه خوشم نمیاد Exclamation 
بعدی؟ Tongue 
سحر ادبیاتمو 19.5 شدم crying
من فك كنم ١٩ بشم

:|

كيانا دخترى خرخون در فلش خور ._.
گفتگوی آزاد نسخه 244 154
(17-06-2015، 12:40)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ  cry girl

سلام غزل
چطوری سحر ._. ؟

(17-06-2015، 12:40)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:39)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزه نمیگیرین ._. ؟

چرا
چطور مگه؟
فقد میخآستمـ بدونمـ بچه هآی فلشخورمـ مثل منن یآ نَ ._.

من همون روزه کله گنجشکیو به زور میگیرمـ :|

تآبستون کِ میشه همش میخورمـ >_<
 سپاس شده توسط Navisa.
تنها دو ساعت دیگر‎:|‎
.
 سپاس شده توسط ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان