امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگوی آزاد 213 _

اینو میگم سکوتhttp://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=61802
آگهی
بای ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(12-10-2014، 16:07)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تخم نداری با من حرف بزنی تو وبلاگتم بدون فحش واست چیز می فرستادم تخم بابات نبودی تائید کنی

حاجی شات آپ بینم باو ..

دو تا فحش بلدی فک کردی کیی ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگوی آزاد 213 _ 154
(12-10-2014، 16:06)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2014، 16:03)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2014، 16:02)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2014، 16:01)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2014، 15:59)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدم به سایتتون این سری دیگه واقعا نمیام هیچ وقت!
وقتی مدیرتون این کسخول 7 سالست دیگه جای من اینجا نیست!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=10935
این بچه هنوز به بلوغ نرسیده اینجا مدیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسخلا

تو که فقط با اشپم به اینجا رسیدی چی قار قار می کنی ؟‌
اصن می دونی این سایت چی داره تازه وارد‌؟‌
یه مشت کسخلو داره  دیگه
مث تو کله کیری
وقتی نمی دونی چه طور حرف بزنی من چی به تو بگم ؟‌هر چی بگم کارتو با دلایل مسخره خودت توجیح می کنی 
برو که جات اینجا نیست
من فقط واسه فحش دادنم میام اینجا
ننه تو رو گایدم که نگی من تازه واردم! 
اون موقعه من که بودم تو عمه خراب این جنده منده ها سکوت اینا نبودن!!!!!!
داری زر زیادی می زنی میرتیکه اگر زر اضافی داری برو تو طویله خودتون زر بزن 
چون حوصله بن شدن رو ندارم چون زحمت کشیدم جات اینجا نیست Angry
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 154
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(12-10-2014، 16:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوشششششش ..
بی ادب
دعوا نکنید
به بعضیـــــــا باســــ گفت: عزیزم

توکه به یکی دست میدی

به یکی پا

به یکی هم دل

کلا  کارت اهداء عضو داری

هــــــــع

(12-10-2014، 16:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2014، 16:07)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تخم نداری با من حرف بزنی تو وبلاگتم بدون فحش واست چیز می فرستادم تخم بابات نبودی تائید کنی

حاجی شات آپ بینم باو ..

دو تا فحش بلدی فک کردی کیی ؟
من تو دهنم فحشه بین حرفام هست همیشه ولی یه چیزایی میگم که نمیتونید ج بدید
همین نوشیکا یعنی شاخه 6خط کس شعر می نوشت یه نصف خط میدادم بگاه می رفت
گفت میهاد دهنمو صاف کنه ده دقیقه بعد گذاشتم لیست سیاه!!!!!!!!!!
(12-10-2014، 16:08)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو میگم سکوتhttp://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=61802

ببین منو .. بیلاخ خُ ؟

گرفتیش ؟ حالا برو بکن تُ کـ*ن آبجی خودت ..

اه ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگوی آزاد 213 _ 154
آم های بزرگ وقتشون رو برای آدمای بیارزش تلف نمی کنن 
بدرود همگی
_ گـفـتگوی آزاد 213 _ 154
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
بس کنید دیگه !
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان