امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

نقل قول: رکوردمو تو گینس ثبت کردم..!با همه 10 بار دعوا میکرد...با من یه بار دعوا کرد..بعد سروش جدامون کرد..!بعدش با هم خوب شدیم..!❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 154
:/ باشه 

مرضیه مامان ))):

بزرگ میشی یادت میره (* ..)

شمارشو نداری:>؟
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 154
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ ، Dead Silence
آگهی
(18-06-2014، 12:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 12:55)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــامـــان پس بابای من اونه؟ cry girl

من هیچ وخ بابامو ندیدم cry girl

جیــــــــــــــــــــــــــغغغ cry girl

پریا تو حمیدو از کجا میشناسی؟ |:::

کصافط خیلی خوشگل بود

ولی من خودشو دوس داشتم ...

ی خاطراتی ازش دارم ک هروقت یادم میوفته ، میخوام بمیرم cry girlcry girl

میرفتم تو کوچه چن تا دختر چن تا پسر ، فوتبال بازی میکردیم :||| cry girlcry girl

اون همیشه منو میکشوند تو تیم خودش ! همیشه هم میزاشت دربازه بان cry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

چن بار هم ب بهانه ی دختر خالش منو برده بود خونشون cry girlcry girlcry girl

توروحه ننه باباش !cry girlcry girlcry girl

کی آوا به دنیا اومد ؟ O_O
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، melodi+ ، Dead Silence
(18-06-2014، 12:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 12:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 12:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضـــی ! kaffe2

کتاب دینی..! درس 16..! سوم راهنمایی !

نام درس = دوستی :|

قشنگ بخون متوجه میشی کسی ک ب خاطر ظاهر طرف عاشقش میشه چ سرگذشتی دارع..! Angel
به خاطر اخلاق و رفتارشم بود به خدا :|

هروقت تونستی عرفانُ ب حرف بیاری تو گ .آ ، همین الان ، باور میکنم ک عاشقشی :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mason
خسته شدم :|

حس میکنم هر روز تکرار بحث های روز قبله تو گفتگو :|

مزخرف شده :/
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ
(18-06-2014، 12:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 12:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا؟|:

فیلتر شکن داری؟|:

بله..!

آوا میشه..؟!^__^
کدوم موضوع به منم بدین -_-
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 154
 سپاس شده توسط melodi+ ، Brooklyn Baby
آوا از شانس منه تا من میام یه جا عضو شم..!همچین حفاظت میکنن ازش..که رئیسشونم نتونه عضو شه..!

من سه روزه هی دارم شماره میزنم..!&__&
 سپاس شده توسط melodi+ ، Brooklyn Baby
(18-06-2014، 13:00)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمره های طلایی من |:
انگیلیسی 20
ریاضی 20
علوم 20
قرآن , دینی , عربی 16 |:
از همون اولم با این عربا سازگار نبودم |:
مشکلت  با عربا چیه؟
مگه ارس پدرت رو خوردن؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(18-06-2014، 13:01)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 12:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 12:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا؟|:

فیلتر شکن داری؟|:

بله..!

آوا میشه..؟!^__^
کدوم موضوع به منم بدین -_-

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=121050
 سپاس شده توسط melodi+
(18-06-2014، 13:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 12:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 12:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 12:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضـــی ! kaffe2

کتاب دینی..! درس 16..! سوم راهنمایی !

نام درس = دوستی :|

قشنگ بخون متوجه میشی کسی ک ب خاطر ظاهر طرف عاشقش میشه چ سرگذشتی دارع..! Angel
به خاطر اخلاق و رفتارشم بود به خدا :|

هروقت تونستی عرفانُ ب حرف بیاری تو گ .آ ، همین الان ، باور میکنم ک عاشقشی :|

چ ربطی داره ؟ هر وقت دوست داشت میاد گ.آ >_<
 سپاس شده توسط Dead Silence
(18-06-2014، 13:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا؟|:

فیلتر شکن داری؟|:

بله..!

آوا میشه..؟!^__^

پس فیلترو باز کن موضوعو ببین|:

من 10 دیق پیش با pcبودم بچه ها لازم داشتن با تب اومدم..!|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان