15-07-2012، 18:44
از عذاب بي تو بودن،در سكوت خود خرابم،دوری از صورت ماهت، هر نفس ميده عذابم، خاطرات با تو بودن شب و روز مياد بخوابم، اينه آخرين كلامم ،بخدا بی تو خرابم
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
15-07-2012، 18:44
از عذاب بي تو بودن،در سكوت خود خرابم،دوری از صورت ماهت، هر نفس ميده عذابم، خاطرات با تو بودن شب و روز مياد بخوابم، اينه آخرين كلامم ،بخدا بی تو خرابم
15-07-2012، 18:46
زمونه هست دیگه!!
داریم یکیو میکشیم که عزیزمونو کشته... خب ماهم میشیم یکی بدتر از خودش...اونم عزیزه کسیه دیگه... بخششی نمونده!
15-07-2012، 19:06
مجنون هميشه مرد نيست...
گاهي مجنون دختركي تنهاست كه زماني ليلي كسي بود...
15-07-2012، 19:09
وقتی گفتم "دوست دارم"
گفت چه حیف!من دوست ندارم!
15-07-2012، 19:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-07-2012، 19:25، توسط niloofar kh.)
من یـ ـ ـ ـک عذر خواهی به خودم بدهکارم....!!
برای اینکه انسان بـــــــــــــــودم...!! برای اینکه همیشه احساساتی بــــــــــــودم...!! برای اینکه غــــــــــــرورم را شکستم...!! مهم تر از همه برای اینکه به سادگی عـ ـ ـ ـ ـ ـاشـ ـ ـق شدم...!!
15-07-2012، 19:42
اسماعیلت شدم اما ابراهیمم نشدی ... میان هلهله ی گوسفندان و غفلت خداوند سرم را
بریدی ... من قربانی اعتمادم شدم ... به کدامین گناه ناکرده تازیانه زدی بر اعتمادم ... ؟!! چرا لبخندم را ندیدی که سردی نگاهت بر روی لبانم یخ زد ... ؟!! فاحشه آن مردی است که با همه میخوابد و میخواهد با باکره ازدواج کند ... ! آری تو فاحشه ای !! عشق من با تو همانند بازی حــُکمی بود که من از دل مایه گذاشتم و تو از خشت ... !! تو با نگاهت با نگاه سردت ویرانه ساختی مرا !! گاهی یک نگاه سرد روی زمستان را هم کم میکند ... !! من خودم را کوچک کردم تا تو خودت را کوچک نبینی اما تو .....
آرزو دارم؛
خورشيد، رهايت نکند غم، صدايت نکند ظلمت شب، سياهت نکند و ترا ازآن کس که مهرش به دلت هست؛ حضرت حق سطر ها بسیار موثر هستند چون به شما میفهمانند که : ۱٫ نظم و ترتیب همیشه در اولویت است ۲٫ سکوت معنی دار بهتر از کلمات بی معنی است . . . این روزها همه ترس از دست دادن آبروی خود دارند اما به سادگی آبروی دیگران را می برند . . . چیز هایی که از دست داده ای را به حساب نیاور چون گذشته هرگز برنمیگردد اما گاهی اوقات ، آینده میتواند چیزهایی که از دست داده ای را برگرداند به آن فکر کن . . .
15-07-2012، 21:39
اگر بدانید مردم چقدر به ندرت فکر می کنند
هیچ گاه ازینکه درباره ی شما چه فکر می کنند نگران نمی شوید . . .
15-07-2012، 21:39
ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﻠﻔﻦ ﻫﻤﺮﺍﻩ ، ﻭﺣﺸﺘﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ.
ﻟﻄﻔﺎ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ، ﺭﯾﺠﮑﺖ ﮐﻦ . . .
15-07-2012، 21:42
(15-07-2012، 19:09)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زندگی یعنی: بخند هرچند که غمگینی ببخش هر چند که مسکینی فراموش کن هرچند که دلگیری این گونه بودن زیباست هرچند که اسان نیست
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |