امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(16-07-2021، 23:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابی که تو دیدی یوزارسیفم نمیتونه تعبیرش کنه
خیلی بد بودcry girl
اون تو و چنتا از دوستات همین رفقات تو فلشخورن
اون جنگلم فلشخوره
هی تو فلش دور میزنین ولی به هیچ جا نمیرسین
بعد میبینین فلش تکراری شده همتون بای بای میدین از فلش و یکی از دوستاتون واقعا فکر میکنه همتون رفتین و لفت میده کلا
ولی قافل از اینکه شماها نمیتونید از اینجا دل بکنید و موندگارین تو فلش
یهو همین وسط صابر چنتا حروت جدید میزنه و انجمن جذاب میشه
بعد شما هی غصه میخورین که ای کاش اون رفیقتون تو فلش بود ...

میگن یوزارسیف در به در دنبالمه اصن ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
آگهی
(16-07-2021، 23:43)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:38)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام لام لام ._...
خواب نِدارِن شوما؟
بگْرِن بَخوفین دِگِ

خودت چرا خواب نداری 2

آنابل اینه بعد این بخوابه که مردمو بترسونه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(16-07-2021، 23:43)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:38)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام لام لام ._...
خواب نِدارِن شوما؟
بگْرِن بَخوفین دِگِ

خودت چرا خواب نداری 2

خیر سرم داشتم رمان میخونم از شانس زیبام بدترین رمانی که تو عمرم خوندمو خوندم الانم ذهنم دِرگبره مادر نِمَتونم بَخوفم
نآشِنآسَم(:
(16-07-2021، 23:42)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووووه!
من دیگه نمیتونم به ستاره ها زل بزنم
به گاز اوزما رفتم

سلامتیت...عالییییییی
تو چخبر؟

چرا پسر چیکار کردی دوباره ؟ 

من ک خبرارو گفتم... و استرس دارم از الان 
خیلی آدم گه و استرسی ای هستم زندگی بدون استرس داعم چجوریه یکی به من بگه 

(16-07-2021، 23:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام جیگر

وایی یه خوابی بود داغون

خاب دیدم با یه چند نفر ک دوستم بودن  تو یه جنگل گیر افتاده بودیم یه هفته بدون اب و غذا تو گرما 
خلاصه یهو نمیدونم چیشد تو یه ارتفاعی رفتیم داشتیم مثه سگ جون میدادیم گفتیم از این ارتفاع بپریم یا میمیریم یا ینده میمونیم نجات پیدا میکنیم یکی پرید مرد))):
یکی دیگ یکیشونو مجبور کرد بپره بدبخت نمیخاس بپره:|
پرید اونم مرد
یهو یه هلیکوپتر اومد ما دادو بیداد کردیم پیدا مون کرد وقتی اومدیم پیش خانواده هامون انقد گریه میکردم برااون دو نفر 
هی میگفتم جواب خانوادشونو چی بدم:|||||||||

خیلی خاب واقعی بوذ اصن همه چیزو قشنگ حس میکردم .بیدارشدم سرم درد میکرد:/

ت چی دیدی ._.

پشمام 
چ عجیب 
جالب بود... و جالب تر اینکه به فکر دوستات بودی 

من خواب دیدم دنیا زامبی ای شده بعد ی زامبی دست منو گاز میگیره یکم از روشو میکَنه ولی زیرش گوش نبود دوباره ی لایه پوست بود :| 
بعد نشستیم تو ماشین با ی یاروعه که اصن نمیشناختمش ولی انگار باهم دوست بودیم خیلی رفیق رفیق 
بعد هی بهش میگفتم باید منو وقتی زامبی شدم بکشی هی میگقت نه من نمیتونم 
بعد یکی از عوارض گازه زامبی شدن به کنار.. این بود ک استخون از اون قسمتی ک گاز گرفته شده میومد بیرون 
بعد حالا اینجاشو گوش بده خیلی عجیبه 
بجا اینکه از دستم استخون دست بیاد بیرون استخون دنده میومد بیرون :| 
۴ تا استخون دنده از دستم زده بود بیرون و من سعی میکردم بدمشون تو کلی خون میومد همه جا کثیف شد

ولی من نمیشناسمشون همون تو خاب دوست بودیم:|

چه صحنه های عجیبی و ترسناکی
هنوز تو سینماهای امریکاهم قفله .______.
ووییTelegh_01

داشتم میخوندم صدای خودت تو مغزم پلی شد انگار ویس دادی:|
کلا همینم یکی ویس بده صداش تو ذهنم ثبت شه تایپ کنه با صدای خودش میخونم:/ D:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
چقد خوابای هیجان انگیزی میبینین. مغز من اصلا حوصله این سناریوچینیا رو نداره
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(16-07-2021، 23:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:41)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سِلام مادر خوفِی مادر؟
چَکارِ مَکونی؟
مادر؟ پسرم به جان خودم =/ بگو پدر حداقل

چت و چرت هم زمان

من مادرم ._.

منم دارم لحجه تقویت میکنم رمان میخونم و چم مکنم._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(16-07-2021، 23:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت چرا خواب نداری 2

خیر سرم داشتم رمان میخونم از شانس زیبام بدترین رمانی که تو عمرم خوندمو خوندم الانم ذهنم دِرگبره مادر نِمَتونم بَخوفم

چرا بدترین بود؟ 

(16-07-2021، 23:45)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت چرا خواب نداری 2

چرا بش میگین آنابل XD

---

چرا انقد میگم چرا؟ 
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(16-07-2021، 23:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بد بودcry girl
اون جنگلم فلشخوره
بعد میبینین فلش تکراری شده همتون بای بای میدین از فلش و یکی از دوستاتون واقعا فکر میکنه همتون رفتین و لفت میده کلا

خودشههههههههههههههههه تعبیری از این کامل تر ندیدممممممم
ای حسام حکیم
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-07-2021، 23:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون جنگلم فلشخوره

خودشههههههههههههههههه تعبیری از این کامل تر ندیدممممممم
ای حسام حکیم
تعبیر خواب حسام سگ سگدست شعبه دیگری ندارد Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(16-07-2021، 23:46)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادر؟ پسرم به جان خودم =/ بگو پدر حداقل

چت و چرت هم زمان

من مادرم ._.

منم دارم لحجه تقویت میکنم رمان میخونم و چم مکنم._.
ترجیح میدم انابل باشی تا مادرم =/

(16-07-2021، 23:47)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 23:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بدترین بود؟ 

(16-07-2021، 23:45)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بش میگین آنابل XD

---

چرا انقد میگم چرا؟ 
یادم نیست چرا
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان