امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(05-10-2020، 19:44)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید عشقم
نویسنده ورزشی

بله بله
اقای خوش صدا
رپر انجمن((=
عزیزی بابا قربونت
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(05-10-2020، 19:53)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:44)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله
اقای خوش صدا
رپر انجمن((=
عزیزی بابا قربونت
اِه)=
خدا نکنه )=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(05-10-2020، 19:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:50)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی؟
مث الان خبرچینی نمیکردن

هوم ! جالب شد!
این حرف بو میده

اره
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(05-10-2020، 19:50)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:46)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد اون موقع خوب بود(=

میبینی؟
مث الان خبرچینی نمیکردن
هر دوره ای ادمای خوب و بد داره
همیشه همه جور ادمی بوده و هست

(05-10-2020، 19:50)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب اصل._.

اسمش آرمیناست
قبلا مدیر بخش ورزش بود
فکر کنم 21 سالش باشه مطمئن نیستم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، omidkaqaz ، امیر‌حسین ، Medusa ، *VENUS*
@мιѕтαкє
واقعا چی میشود بعضی از افردا هیچ وقت نمی یومدن؟(:
[خودت خوب میدونی کی رو میگم
 سپاس شده توسط Medusa ، *VENUS*
(05-10-2020، 19:52)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:51)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت دیگه حسابشو بکن آرمینا و نسیم و صنم از بازمانده های خوبای همون دورانن
میبینی اینا چقد خوبن؟ فکر کن دگ اون زمان همه همینطوری بودن

همه نبودن
ببین داداش توام مث من اون زمان بودی
درسته به قول نسیم همه جا و همه زمان ها خوب و بد هست
ولی دیگه هر چی بودن گذشت
چرا دیگه حداقلش الان به چشم بد ببینیم؟
هرکی قدیم بوده و هرکی جدید اومده
تنش سلامت باشه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، Đęąđ.ğïřł
(05-10-2020، 19:51)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغغغ
منو این همه خوشبختی محاله محاله ..
دخترِ قشنگم دلم برات یه ذره شده بودم!!
من خیلی خوشحالم الان!
تو و امیدو پیدا کردم بعد چند سال!
تو چطوری؟
فدای تو بشممممم
منم خوبم
بیشتر تو خونه م
منمممم^^
ببین ارمی چی یافتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=251160&pid=3148809#pid3148809

خب من الان گریم میگیره!
من چجوری شمارو ول کردم..
آرمی هنوزم خیلی دوست داره!
یادته میگفتی فقط میخوام بیام موضوعاتو لایک کنم؟
دختر تو مهربون ترین بودی

(05-10-2020، 19:52)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:51)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا خیلی خوب بود((=
یعنی من برم ۳ سال دیگع برگردم همین میشه؟!

اهــم .. غلط میکنی عزیزم ^__^
هیچ جا نمیری
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، sober
(05-10-2020، 19:57)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@мιѕтαкє
واقعا چی میشود بعضی از افردا هیچ وقت نمی یومدن؟(:
[خودت خوب میدونی کی رو میگم

D:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(05-10-2020، 19:54)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی؟
مث الان خبرچینی نمیکردن
هر دوره ای ادمای خوب و بد داره
همیشه همه جور ادمی بوده و هست

(05-10-2020، 19:50)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب اصل._.

اسمش آرمیناست
قبلا مدیر بخش ورزش بود
فکر کنم 21 سالش باشه مطمئن نیستم

مرسی آجی نسیم
اهل کجاس؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS* ، sober
(05-10-2020، 19:52)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه نبودن

من دلم حتی واسه اونام تنگ شده .-.
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel* ، امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان