امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13

(16-10-2014، 14:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من اصن لپ ندارم 0._.0
اصلا ._.

AA ._.--+

میزنم تو دهنتا :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، ✘dead~G!ฯГ✘
آگهی
(16-10-2014، 14:16)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خاله ._.

خوبم ^_^.

تو خوبی ؟ ^_^ ..

هدف اصلی گُشواره بود ._.

+ چالِ لُپ ._.

فدات (:

فاطی 27 دی قراره ی اتفاق خوب بیوفته :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 153
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘dead~G!ฯГ✘
(16-10-2014، 14:14)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2014، 14:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اینا گوشامه 0-_-0
لپاته ._.
من اصن لپ ندارم 0._.0
(16-10-2014، 14:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطولی ._.
فاتیش -_-

مروضی ._.

چروطوری ؟._.

حالیتان خُبی هستیش ؟ ._.

نارذمیبئذ ^_^

.__.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-10-2014، 14:16)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ßlaɳgeaCe

ایمم .. تو پسری ؟! .___.
نه ._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘dead~G!ฯГ✘

(16-10-2014، 14:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا ._.

AA ._.--+

^_^

اون درازه .______.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘dead~G!ฯГ✘
خاطرات شمال محال یادم بره / این همه شور و حال محال یادم بره

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 153

عکاس: خودم

پسر در تصویر: پسر عمه ام
نقل قول: چروطوری ؟._.

حالیتان خُبی هستیش ؟ ._.

نارذمیبئذ ^_^

.__.
خوب ._.

+ خسته -_-

للهتوزسبر ^_^

.__.
(16-10-2014، 14:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خاله ._.

خوبم ^_^.

تو خوبی ؟ ^_^ ..

هدف اصلی گُشواره بود ._.

+ چالِ لُپ ._.

فدات (:

فاطی 27 دی قراره ی اتفاق خوب بیوفته :|
هنوز خیلی مونده تا تولدت .__.

میخوای گوشی بگیری ؟ ^_^
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘dead~G!ฯГ✘ ، Brooklyn Baby
سَلآم دوستآن و آشنآیآن!
چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 153

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 153
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
(16-10-2014، 14:18)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ßlaɳgeaCe

ایمم .. تو پسری ؟! .___.
نه ._.
مخشصه از قیافت :|

رضا ؟ :|

(16-10-2014، 14:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا ._.

AA ._.--+

^_^

اون درازه .______.
دیگه اگه حرف زدم باهات :|

گفتم خوشم نمیاد از این شوخی ها مسخره گفتم یا نه ؟

خدافس ! :|
 سپاس شده توسط CTG ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
(16-10-2014، 14:20)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز خیلی مونده تا تولدت .__.

میخوای گوشی بگیری ؟ ^_^

چشاتو ببند باز کُن شُده تولُدمـ .___.

جیغغ آرهههههههه ^__^

بعد از 4 سال گوشیمو بهم برمیگردونن .____.

دُعا میکُنم یا آیفا باشه یا آیفون 6 پلاس ._. :|||

ک هیشکدوم نی همون نوکیا دکمه ای هم بخرن من راضی ـام :|||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²13 153
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 117 مهمان