امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196

(24-08-2014، 22:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:47)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:44)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! ._.

حس ششم گفت داري مياي نرفتم -_-

عبضيcry girlcry girlcry girl
آه ! <':
کصافت ! cry girl
(24-08-2014، 22:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضات .. ._.* !

خوشگله؟! ._.
*ــــوه (((((((:

کسی از تو نپرسید ! ._.
هم خودت *ــــوهی هم امضآت (((:

خیت شدی ! ؟ (((:
از این به بعد سعی کن اسمه خودتو عمه هاتو نذاری رو من ! D:
با تشکر ! ._.
(24-08-2014، 22:49)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:47)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:44)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! ._.

حس ششم گفت داري مياي نرفتم -_-

عبضيcry girlcry girlcry girl
آه ! <':
کصافت ! cry girl

.-.

تو منو دق ميدي (#..)

چطوری؟! ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196 153
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(24-08-2014، 22:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این هاتف کَسه خاصیه؟! ._.
یه پسر زشت و تقریباً چآق و قد کوتآه ._.
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~~SARA:HIVA~~ ، βΑllεяiηΑ♡
(24-08-2014، 22:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:42)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازت بدم میآد (:

سَلام ..
اینو مطمنم بآ من بود ! Big Grin

سلآم lol

سآکت بآشی کسی نمیگه احمَد لاله ..
:|||

پآرمیدآ =] ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Navisa.
(24-08-2014، 22:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه همین هر کآری دلم خواست اینجآ میکنم ! Big Grin

شما غلد کردی ! ^_^
تآرآ تو لاین میدونی چجوری خیت میکنم اینجآ هم میکنمآ ! (((:

من هیچ خیت شدنی نمیبینم ! ((:
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~~SARA:HIVA~~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
|:

حعي

توتو
من دلم ماريا رو ميخواد |:

من دلم كباب ميخواد |:

آخه چقد رمزي .-.
 سپاس شده توسط T A R A
(24-08-2014، 22:48)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2014، 22:45)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ._.
سلام /:

خوبی ؟
نه ._.

ت خوبی؟
(24-08-2014، 22:49)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم نوشابه ..

گوسپند|:

گالری =حذف

وب کارتونی =حذف

وب هالیوودی=حذف

وب خودم=حذف

وب وان دی=حذف

فروزن=کات

ایران=فیلتر=کات

از چی بگم برات ؟ ._.
بیلآخ :|
من خیت نمیشم ! (((:
 سپاس شده توسط Navisa.
(24-08-2014، 22:49)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ ^_^* !

شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از hatef joon با موضوع من شما را به لیست دوستان خود اضافه کرده ام

من برم دیه .. !

فظـ .. !

همش به خاطر منه ._. بش بگو وزن کم کنه >_<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خُدآفس ...
Unknown
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Navisa. ، T A R A ، ~~SARA:HIVA~~ ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان