امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝

(13-06-2014، 19:30)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 19:29)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از والیبآل بدم میآد ! :|

(13-06-2014، 19:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 19:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 19:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ازز مشدیا بدم می آد :|

یغیر از فاطی *-_-*

من فقط و فقط از رضآ بدم میآد ! ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 153

از رضا؟ :V

تجدید نظر کن :|||

معشوقی رضآیی ! ؟

به آیسان میگم ! :|
مرضیه رو نمیشناسی....
باس بگی معشوق کی نیستی:|

ببنــد اونـــو :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mᴏsᴇs
آگهی
(13-06-2014، 19:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واه واه واه :|

من به این خوبی رضـآ به این خوبی ._.

لیاقت ندارید اصن -_-

ایشش *-_-*

رضـا جمع کن بریمـ :|
بریم کوه های خلج:|Big Grin

وای من هنوز تو کف حرم تا فلسطینم:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-06-2014، 19:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیاقت ندارید اصن -_-

ایشش *-_-*

مآ خودمون نصف فآمیلامون مهشدین ! Big Grin
ولی بد اخلاقن خدایی ! :|
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 153
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-06-2014، 19:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیاقت ندارید اصن -_-

ایشش *-_-*

دیگه ببند-_-
یرگه رشتی_-_

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-06-2014، 19:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 19:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 19:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 19:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 19:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همشون لهجه ندارن ._.

بولوار :|

خُنُــــک :|

از تَــک تَــکـه اینـآ خـآطــره دارم .. -_-*

من هر وقت مشهد رفتم خون دمآغ شدم ! :|

:| !!

از شانسه گنـده تـوـه ! :|

-_-*

همیشه تـآبستون میریم !
به آب هوایی مهشد دبدنم نمیسآزه ! ((:

ما دوسال پیش ، عید رفتیم !! :|

درکُل بد نبود :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلام..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
تو کلنم دو نفر مهشدین خیلی بد اخلاقن ! :|
اسم یکی سجآده بآهآش دعوا کردم ! چون تو کلن مآ بیشتر مآزندآرنی بودن نزدیک بود کیکش کند گفتم گنآه داره ! ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 153
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
احمــت رشتی هستی :| ؟

||:

بـرار|:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-06-2014، 19:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 19:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیاقت ندارید اصن -_-

ایشش *-_-*

دیگه ببند-_-
یرگه رشتی_-_

بهشهر نزدیک گرگآنه !
تو آهنگآی که مآزندارنیآ میسآزن اسم بهشهرُ همیشه کنآر گرگآن میگن ! :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-06-2014، 19:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 19:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیاقت ندارید اصن -_-

ایشش *-_-*

دیگه ببند-_-
یرگه رشتی_-_

بهشهر نزدیک گرگآنه !
تو آهنگآی که مآزندارنیآ میسآزن اسم بهشهرُ همیشه کنآر گرگآن میگن ! :|
ما رشتی حساب میکنیم-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان